Wysłany:
2013-07-08, 19:21
, ID:
2312834
Zgłoś
Plecionkarz - bardzo się mylisz. Takie oferty studentów są bardzo częste i oczywiście skuteczne. Mój chłopak w zeszłym tygodniu dał ogłoszenie, że szuka pokoju - w ciągu kilku dni otrzymał kilkanaście ofert, z których mógł spokojnie przebierać. Ja sama jak szukałam mieszkania otrzymałam wiele ofert. Jesteś bardzo naiwny, skoro myślisz, że tylko studentom zależy na stancji - dla właścicieli jest to forma zarobku i także dbają o swój interes. Widocznie nie masz doświadczenia w pewnych sprawach, ale mimo wszystko swoją opinię wyrazić warto.
Jeśli chodzi o samą ofertę jest jak najbardziej typowa, taka jakich wiele można znaleźć w Internecie. Obecnie szukam pokoju i wiem, że zdecydowana większość ofert skierowana jest do lokatorów niepalących a zwierzęta nie są mile widziane. Mało kto chce, by jego ciuchy i książki przesiąkły zapachem fajek. Poza tym jak dziewczyna pisze, ma uczulenie na zwierzęta, a choroby alergiczne często współwystępują z astmą, dlatego tym bardziej się nie dziwię, że może obawiać się dymu. Plastikowe okna to teraz standard, większość PRL-owskich bloków już od dawna ma wymienione. A to że wymienia swoje standardy, zawęża liczbę interesantów i likwiduje problem telefonów w sumie nieprowadzących do niczego.
Jeśli dla kogoś to dużo, niestety współczuję warunków w jakich mieszka. Pozdrawiam