Takie filmy powinny dostawać napisy po arabsku, w suahili, w hindu itd., a następnie być kolportowane(wręcz
spamowane) na portalach społecznościowych w tych poszczególnych gównostanach.
A takie głupie pytanie: czemu tam są krzaki a nie pas zaoranej ziemi? I chińskie kamerki po 70zł co kawałek. Albo i podczerwień.
A z innej beczki: śliczny czysty nadwiślański akcent u naszego wojaka. To już ciapak mówił lepszym angielskim.
Nie, po prostu ciężki asperger. I czytanie wszystkiego jak leci zaczynając w przedszkolu przez parędzieści lat przez sporą część każdego dnia. Czy to fizyka subatomowa, czy katastrofy lotnicze, czy historia starożytna... Oczywiście tylko rzeczy ciekawe (tu odpada malarstwo czy seriale) z których coś kumam (czyli nie chemia organiczna itd).Jaką Ty masz rozległą wiedzę. Odpowiedź na każde pytanie gotowa. Nie żartuję. Nie we wszystkim się z Tobą zgadzam, ale przyznać Ci trzeba, że wiesz "to i owo". W związku z pracą czy się po prostu ogólnie interesujesz? Studia związane z polityką czy coś?
W ogólności się z tobą zgadzam, ale akurat nie co do min. To jest broń jak każda inna: jak oberwiesz kulą z karabinu jesteś tak samo martwy jak po wejściu na minę. I nawet obrażenia nie są znacząco inne od tych od dronowanka albo strzału z artylerii.Tym się różnimy od zwierząt, rosjan, pisowców, trumpów, czy innego faszystowskiego ścierwa, że przestrzegamy prawa i cywilizowanych reguł. Może mnie kiedyś podłe skurwysyny zabiją podczas demonstracji w obronie praworządności i demokracji, ale będę umierał z poczuciem, że byłem dobrym człowiekiem i dołożyłem niewielką cegiełkę do walki ze złem.