0:40
Zrozumiał, jaki to wstyd jeździć Fiatem.
@up wstyd to jeździć pożyczonym
Ja co 4 lata wypożyczam długoterminowo samochód...
Misiek_KRK, Nie zrozumiałeś co innego wypożyczać odpłatnie a co innego żerować na rodzicach, dziadkach znajomych i rodzinie
Ale jak się patrzy dla ilu kierowców jazda po rondzie z 2 pasami to jakaś wiedza tajemna to aż strach z lewego wjeżdżać
7:30 - chuju pierdolony, udaj się do najbliższego Media Marktu, idź na dział z niszczarkami i wrzuć tam swoje prawko, BŁAGAM!
6:30 - gdybym był na miejscu tego kierowcy, wysiadłbym z samochodu i tego SKURWYSYNA, który wjebał się prosto pod mój samochód to bym dobił. I każdy sąd by mnie uniewinnił. A na koniec oddałbym samochód do ASO, zrobiłbym w nim wszystko, zbierał fakturki, wytoczyłbym z powództwa cywilnego rodzinie tego chuja, i w zębach oddawaliby mi za zniszczony samochód. Jebani debile, i takich cweli jest coraz więcej. Włazi ci taki na drogę i nie patrzy. Na pasy też się wpierdalają święte krowy BEZ PATRZENIA nawet, czy samochód, który akurat jest na drodze zdąży wyhamować. Lać i patrzeć, czy równo puchnie.
10:40 - z nagraniem od razu na policję. Skurwysynowi, który złośliwie blokuje lewy pas murzyński chuj do dupy i mordy. Na przemian.