Nexures napisał/a:
pitbull i bulldog to najgorsze rasy
I tak i nie. "Najgorsze" dlatego że zostały "stworzone" do pewnych celów. Oczywiście przez człowieka i to człowiek ponosi za to winę, jak za wszystko - ja już dawno straciłem złudzenia że cokolwiek nie zależy od nas. Wszystko zależy właśnie od ludzi, zwłaszcza w dzisiejszych czasach. Druga sprawa to taka że to właśnie ten człowiek potrafi czasem takiego "zabójcę" wychować na wręcz "słodką cipkę" chowającą się przed ścierą lecącą w jego kierunku kiedy podkradnie kotu z miski whiskas. Człowiek może wszystko tylko nie bardzo mu się cokolwiek chce.
1488 napisał/a:
extra..!! Co za pipi na sadolu ostatnio chyba cioty z GWna albo Onetu.Piękna akcja.
Widzisz ciotko - sadystą to ja jestem ale takim "cywilizowanym" a nie dzikim jak ty. Otóż lubię kiedy ofiarami sadyzmu są ludzie bo nie jest mi ich po prostu żal (do ciebie piję właśnie). A zwierzęta...cóż ciotko - gdybyś się nie zorientował (gdybyś...chyba jednak zbyt dużo wiary mam w ludzi) to zwierzęta nie są nigdy i nigdzie niczemu i nikomu winne - one nie posiadają jakiejkolwiek samoświadomości tak więc z założenia są "dobre". Tak więc jakim zerem i wykolejeńcem trzeba być by cieszyć się gdy stanie się im coś złego? Spójrz w lustro i masz odpowiedz.
Ale ludzie są różni - ty dowartościowujesz się takim słabiutkim dyskredytowaniem innych, ja i wielu innych możemy więcej. Cóż, prawa dżungli - mówisz i masz, sam chciałeś to teraz musisz być takim kiepem. Sorry.