Nie to żeby do Ukrów pałał szczególnym uczuciem ale wygląda to na ruską wrzute. Na fali filmików z młodocianymi fighterami młody Ukr z pewnością poniesie konsekwencje. Osobiście cieszę się, że jest ich tu tak dużo. Budują nam domy i drogi, przywożą paczki. Wiadomo, wyrwani z dziczy muszą się oswoić ale to i tak o niebo lepiej niż by mieć ciapatych czy czarnych nierobów gangusów.
Skąd wiem? Bo przez 3 lata robiłem w wydziale spraw cudzoziemców.
W dupie byłeś, gówno widziałeś, a na pewno nie widziałeś jak Ukraińcy zapierdalają na polskich polach czy w budownictwie. Zapierdalają, nie pracują. W moim mieście, kilkunastu pracowników wybudowało obok mnie kilkanaście bloków w przeciągu 2 lat, o innych inwestycjach tej ekipy nie wspominam. Pracowałem u kolegi doraźnie w polu i widziałem różnicę między pracą Polaków i Ukraińców. Lepiej napisz o polskiej patologii, która od zawsze siedzi na zasiłkach, a dzięki PiSowskim głupkom patologia czuje się jeszcze lepiej mając za co pić i tym bardziej nie pracować. Poczytaj ile biorą patologiczne rodziny z MOPSu/GOPSu i od samorządów, a potem zastanów się dlaczego biorą więcej za nieróbstwo niż para małżeńska, która zapierdala na cały etat.
Dzięki takim pożytecznym głupkom jak Ty, Polacy nigdy nie zmienią podejścia do historii, tak samo jak banderowskie matoły podejścia do Polaków. Idź chłopie przewietrz dupę, bo pierdolisz jak głupek i chuja się znasz
Żeby porównać co obywatele kraju poddanego eksterminacji robili w państwie oprawcy do tego co robią Ukraińcy w kraju w który wyciągnął do nich pomocną dłoń to trzeba być gorzej niż niedojebanym mózgowo. I wszyscy którzy to polubili również. Łby zapełnione miłością do upaińców że już nawet podstawowych różnic nie widzą.
Przecież to dopiero przedsmak. Ta gównarzeria łączy się w stada i tworzy grupy. W Gdyni na skejtparku czy po parkach na ławeczkach coraz trudniej już usłyszeć Polski język. Wiadomo że kiedy dorosną będą tworzyć grupy agresywnie nastawione do Polaków. Tak to działało zawsze i wszędzie.
Skąd wiem? Bo przez 3 lata robiłam w wydziale spraw cudzoziemców.
Zawsze się znajdzie taki Psikutas bez s. W każdej nacji. Przypomnę co Polacy robili w Niemczech w latach 80-90. A i później. Jaką mamy do dzisiaj opinię. A czy wszyscy jesteśmy złodziejami i kurwami? No nie wydaje mnie się.
Srają, a nie zapiedalają. Ich jedyna wartość jest taka, że potrafią pracować na średniowiecznej maszynerii. Polskie zakłady miały dwie opcje - wejść w XXI wiek, kupić zaawansowane tokarki, obrabiarki (i dowolne inne maszyny przemysłowe czy rolnicze), albo ściągnąć tanią siłę roboczą do obsługi staroci z lat 50, 60 i 70. Polacy wybrali to drugie. Byłeś kiedyś w jakiejś "typowej" polskiej małoskalowej fabryce? Np. materiałów budowalnych? Tam chodzą maszyny z instrukcjami pisanymi cyrylicą i produkowanymi w ZSRR za Stalina. Do takich maszyn nie masz wyjścia i musisz dzisiaj ściągać robotników ze wschodu, bo Polacy w szkołach dawno kształcą się na nowych i takiego szrotu nie obsłużą. Dlatego Ukry mają branie. A czy zapierdalają? Wolne żarty - po prostu nie ma alternatywy. Pracują jak wszyscy w byłym bloku wschodnim, byle jak, byle co. Mój sąsiad zatrudnił Ukra na tira. Tira już na pierwszym kursie zostawił przy drodze, ukradł gps, radio i narzędzia. Nikt go więcej nie widział, bo Policja ich nie ściga - nie ma jak. Przekraczają granicę do domu i nie ma opcji ich namierzyć. Sam w dupie byłeś i gówno widziałeś. Patologiczne rodziny z definicji są patologiczne - to margines. To nie jest norma w Polsce.
Taki z niego banderowiec, jak z ciebie złodziej samochodów.
Obecnie w Polsce przebywa ok pół miliona dzieci ukraińskich, zacznę się dopiero martwić, jak takich filmików będziesz wstawiał 100 dziennie.
Taki z niego banderowiec, jak z ciebie złodziej samochodów.
Obecnie w Polsce przebywa ok pół miliona dzieci ukraińskich, zacznę się dopiero martwić, jak takich filmików będziesz wstawiał 100 dziennie.
Jebie onucą na kilometr. Tak z ciekawości, pożyteczny idiota, czy najemnik wagnera?
Ale ruska trollownia w komentarzach. Biura w petersburgu pracują na pełnych obrotach!!!!