Wkurwiacz Dwa Tysiące napisał/a:
Zwykły ćpun, bożyszcze każdego sezonowca i każdej "krejzolskiej" nastolatki, członek zespołu hiphłopowego "Paktofonika". Zginął śmiercią tragiczną skacząc z 4 piętra, prawdopodobnie będąc pod wpływem narkotyków, chciał przez to uniknąć służby w wojsku.
Nie pierdol, że nigdy o nim nie słyszałeś
Moje pokolenie wychowało się na Polskim Rocku, po latach od mudzinów przyszła fala hip hopu która zalała nie mających nic do roboty osiedlowych głąbów... Lata po 2000 roku to lata młodzieży bezstresowo chowanej, gimbuski siedząc spasione w domach przyczyniły się do rozwoju skopiowanego i bardziej ułomnego odszczepu hip hopu, czyli Polskiej twórczości. Wypłynięcie gwiazd... ludzi z nizin, złodziei, ćpunków i innych lokalnych pomazańców... doprowadziła do tego że hip hop zdominował młodzież, nie mającą pojęcia o prawdziwej muzyce... jak wiadomo swój ciągnie do swojego...
teksty w stylu " matka nie ma roboty, stary siedzi w pierdlu, siostra dorabia w burdelu a Policja nie pozwala się rozwijać bystrzakom z blokowisk" jakoś do mnie nie docierają.
Większość dzisiejszej młodzieży zadowala się bylejakością...
Ps. znam wiele gwiazd sceny muzycznej ale o magiku nie słyszałem ( Panasewicz, Borysewicz, Kora, Ridel, Cugowski, Markowski i inni ) to ludzie którzy coś dokonali na Polskiej scenie