ja pie**ole...
proponuje pie**olic ruskow i rozpie**olic wszystkie tablice mendelejewa w szkole.
jak bedziecie szli na operacje to k***a proscie koniecznie bez narkozy.
wypie**olcie wszystkie kolorowe telewizory a smiglowce proponuje wrzystkie rozebrac i oddac na zlom!
Zlikwidowac nagrode Sacharowa - najlepiej prawa czlowieka zlikwidowac.
Na koniec spalic wszystkie ksiazki Dostojewskiego i innych pisarzy a potem na to wszystko nasrac.
Z ta rusofobia niektorych popie**olilo i to mocno.
ja pierdole...
proponuje pierdolic ruskow i rozpierdolic wszystkie tablice mendelejewa w szkole.
jak bedziecie szli na operacje to kurwa proscie koniecznie bez narkozy.
wypierdolcie wszystkie kolorowe telewizory a smiglowce proponuje wrzystkie rozebrac i oddac na zlom!
Zlikwidowac nagrode Sacharowa - najlepiej prawa czlowieka zlikwidowac.
Na koniec spalic wszystkie ksiazki Dostojewskiego i innych pisarzy a potem na to wszystko nasrac.
Z ta rusofobia niektorych popierdolilo i to mocno.
Ruska onuco, blisko połowę życia przeżyłem za ruskiej okupacji (PRL) i doskonale pamiętam jak wtedy było. Jeszcze napisz, że nie każdy ksiądz to pedofil i nie każdy muzułmanin, to terrorysta. Wolę podchodzić do tematu ostrożnie, niż się później na własnej skórze przekonać, jak jakaś księżniczka zadająca się z czekoladowym księciem.
Zamilcz wreszcie imbecylu bez polotu. Mądry może udać głupiego, nie na odwrót. Odpuść wiec zachowując resztki godności.
, te, internetowy mądrala; to teraz znajdź powód dla którego można lubić kacapów...