Nie chodzi mi o same nastawienie do ich religii, bo to jakie ktoś ma poglądy przestało mnie obchodzić od momentu gdy przekonałem się, że większość "nowo przybyłych sadoli" w rzeczywistości nie potrafi przedstawić swojego stanowiska w merytoryczny sposób popierając to wartościowymi argumentami. Chodzi tylko o idiotyczne nabicie piw, które powiększają wacka czy co?
Forma "kawałów", które ostatnio wyrastają jak grzyby po deszczu, niestety są to słabe kawały i sadol tonie w łajnie, szczerze mówiąc, a wszystkie te kawały są na jeden temat...
Ostatnio pojawiło się mnóstwo sucharów o tej tematyce, Wam rzeczywiście zależy na wirtualnych piwach?
Odnoszę wrażenie, że większość takich "kawałów" jest robionych na siłę, niech Wam wpierdolą zbiorczy i zobaczymy czy dalej ta sprawa z muzułmanami będzie Was aż tak "drażnić" i czy dalej sadol będzie zapchany takimi sucharami. Pewnie spadnie drastycznie ilość takich łebków, którzy stawiają swoją "inwencje twórczą" na najwyższych obrotach a i tak chuja z tego wychodzi. Prawdziwy czarny humor tylko na tym cierpi, bo to co większość wymyśla to nie czarny humor. Więlu sadoli takie gówno omija, bez polotu i finezji, przewidywalne i nudne... także bądzcie łaskawi i dajcie nam przechodzić przez główną tak, abyśmy nie musieli co chwilę balansować ciałem aby nie natrafić na wasze krowie placki bo z każdym dniem to jest coraz cięższa przeprawa.
Niech moderatorzy pomyślą o zbiorczym, wtedy przekonamy się, czy powyższy tekst rzeczywiście będzie tylko żartem czy rzeczywistością na Wasz temat...