A mnie zawsze śmieszyło, śmieszy i będzie śmieszyć, że kurwa ludzie tak przejmują się sprawami związanymi z forum internetowym (np.)
Zawsze tą stronę traktowałem jako odskocznię od codzienności, rozrywkę, hobby, nie wiem kurwa. To, że poziom użytkowników się zaniżył nikomu mówić nie muszę, ale jak trzeba mieć marne życie, żeby się tym przejmować?
Usuń konto, internet nie jest dla Ciebie.
Nie internet a sadistic nie jest już dla mnie. Tak strasznie się przejęłam ,że aż o tym napisałam
Skoro masz tak barwne życie, to co robisz na necie?
Prawda jest taka, że jak się coś lubi a potem z tego czegoś robi się buracka kupa ,to człowiekowi szkoda i tyle.
Co do "mądrych" komentarzy powyżej to powiem jedno : uderz w stół a nożyce się odezwą!
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiśćMyślałam że na sadisticu ludzie komentują sprawy, których na innych portalach i forach się nie porusza, bo nie wypada, bo wszędzie gdzie chcesz wyrazić swoje szczere zdanie jesteś oskarżany o homofobię, antysemityzm, rasizm, itd. a tym czasem siedzi tu banda małoletnich zakompleksionych zboczków i robi z tego portalu piaskownicę dla niewyżytych prawiczków z patologicznych rodzin bez wzorców zachowania. Czytanie "pokaż cycki" , "ruchałbym" "wszystkie baby to szmaty" itp staje się nudne a strona schodzi na psy. Są tu jeszcze jacyś dorośli ludzie? bo jak czytam te wszystkie komentarze to wątpię. Kiedyś czytałam komentarze i sikałam ze śmiechu, zajebiste, szczere, nie zmącone fałszywą tolerancją, świadczące o bystrych umysłach użytkowników, był to jedyny portal/forum, którego przeglądanie sprawiało mi frajdę, co się z nim stało? Nie chce mi się teraz nawet rozwijać komentarzy bo wiem co przeczytam: pedofilskie komentarze, jazda po kobietach, o cyckach, cipach, ruchanie, ruchanie, ruchanie bez względu na temat i jeszcze twierdzą że to właśnie istota sadola !