m................7
Użytkownik usunięty
Myślałam że na sadisticu ludzie komentują sprawy, których na innych portalach i forach się nie porusza, bo nie wypada, bo wszędzie gdzie chcesz wyrazić swoje szczere zdanie jesteś oskarżany o homofobię, antysemityzm, rasizm, itd. a tym czasem siedzi tu banda małoletnich zakompleksionych zboczków i robi z tego portalu piaskownicę dla niewyżytych prawiczków z patologicznych rodzin bez wzorców zachowania. Czytanie "pokaż cycki" , "ruchałbym" "wszystkie baby to szmaty" itp staje się nudne a strona schodzi na psy. Są tu jeszcze jacyś dorośli ludzie? bo jak czytam te wszystkie komentarze to wątpię. Kiedyś czytałam komentarze i sikałam ze śmiechu, zajebiste, szczere, nie zmącone fałszywą tolerancją, świadczące o bystrych umysłach użytkowników, był to jedyny portal/forum, którego przeglądanie sprawiało mi frajdę, co się z nim stało? Nie chce mi się teraz nawet rozwijać komentarzy bo wiem co przeczytam: pedofilskie komentarze, jazda po kobietach, o cyckach, cipach, ruchanie, ruchanie, ruchanie bez względu na temat i jeszcze twierdzą że to właśnie istota sadola !