Xaimeii napisał/a:
@Nihilista tak kretynie, boli nas to, że normalni ludzie, którzy otwierają własne biznesy w tym zjebanym kraju zdominowanym przez takie jednostki jak Ty z IQ na poziomie tostera mają internet i pozwolenie na wychodzenie poza obszar praca-dom. Jebane sebixy się awanturują, plują na każdego bo polska wielka i nietolerancja także, a gdy jeden z drugim nie wytrzyma poniżania i okradania dobytku, na który pracował pewnie kilka grubych lat (podczas gdy ten seba pewnie wiek 25 i nadal mieszka z rodzicami) i w efekcie zrobi co zrobi, przypominam tylko, że u nich za kradzież obcina się ręce Niestety, polski śmieć tak się rzucał, że życzliwi panowie nie trafili i dostał nożem nie tam gdzie trzeba, choć czy ja wiem czy szkoda, bezrobocie spadło w Ełku o 0,2% z tego co słyszałem
A co do tematu, jakieś info na ile wycenili szkody? Jakoś mnie ciekawi ile o ile się te nieroby wzbogaciły
Po pierwsze, małoletni cwelu - nie nazywaj mnie kretynem, bo jestem o połowę starszy od ciebie, dużo na świecie widziałem, a od szczyli twojego pokroju wymagam szacunku - niestety nie do wyegzekwowania w internecie.
Po drugie, cwelu - nazwę naszego kraju masz pisać wielką literą i chuj mnie obchodzi ile klas skończyłeś. Tłumaczenia "nie wiedziałem, głupi jestem" nie przyjmuję. Za nazywanie Polski zjebanym krajem muzułmański chuj ci w dupę.
Po trzecie, cwelu - jeśli ktoś na "dobytek" (czytaj dwie butelki coli) pracował kilka lat, to niech spierdala z naszego kraju, nie jest tu do niczego potrzebny. Poza tym gówno wiesz o sprawie, zajebał go kucharz.
Po czwarte, cwelu - ten, jak napisałeś, "Seba" nie "mieszka nadal z rodzicami", bo zajebał go muzułmański nożownik.
Po piąte, cwelu - nie żartuj ze śmierci naszych rodaków i nie obrażaj nieboszczyków, choćby ze względu na szacunek dla rodziny zmarłego.
Po szóste, cwelu - jestem inteligentny, słyszę to bardzo często od ludzi, więc się łaskawie od mojego IQ odpierdol.
Po siódme, cwelu - muzułmanin zdolny do zabicia człowieka za butelkę słodzonego napoju nie jest i nigdy nie będzie, jak twierdzisz, normalnym człowiekiem tylko jebanym potencjalnym mordercą zasługującym na, powiedzmy delikatnie, najgorsze. Oby się "sam" powiesił po kilku latach męczarni za kratami.
Po ósme, cwelu - domyśl się co bym ci zrobił, gdybyś tak pierdolił w moim towarzystwie.
Tak więc podsumowując, poświęciłem ci (a raczej zmarnowałem) dokładnie tyle samo czasu, ile poświęciłbym ci na ulicy, choć nasza konfrontacja nie byłaby dla ciebie tak przyjemna. Muzułmański morderca "normalnym człowiekiem"? Teraz rozumiem skąd u polskich nacjonalistów określenie "jebany lewak". Jesteś jego definicją, cwelu. Obyś jak najszybciej przekonał się o tym, jak muzułmanie kochają białych ludzi. Ja się przekonałem kilka lat temu w Hiszpanii i mają we mnie kurwy wroga do końca życia.