Hehehehehehehehe...dobre,dobre:D Ale masz powiem Ci normalnie genialne teksty:D Kto Cie takich nauczył? No normalnie wymiękłem:D Idę o zgrzewkę piwa, że jesteś albo 40 letnią dziewicą której nikt nigdy nawet nie pochwalił, że ma fajne cycki, (bo pewnie ich nie masz) albo zniewieściałą starą babą którą posuwa parafialny wikariusz:D A tak na serio, to na tym portalu nie ma miejsca na sentymenty. Nigdzie nie napisałem, że mnie ten filmik bawi. To po pierwsze. Po drugie to jest sadistic.pl a nie kochajmyzwierzaczki.de. Pomyliłeś (choć dalej obstawiam, że pomyliłaś ) portale. Po trzecie to chuj Ci do tego co mam w avatarze. A jak mnie jakiś pierdolec zabije, to przynajmniej mam nadzieję, że nakreci filmik i wrzuci to na sadola:D
pewnej pięknej magicznej nocy wszystkie terraria otworzą się o godzinie 0:00 i właściciele pytonów zostaną rozliczeni za grzechy.
Jakim trzeba być jebanym skurwysynem żeby karmić zjebanego węża żywym królikiem.
@Nave może masz racje, ja tam też wielkim znawcą nie jestem chociaż jak wpisałem taką nazwę to pewnie taka była w oryginale. Też mam pytona, ale nieco inny kaliber, regius.