Mam wrażenie, że piwa są jednak wyznacznikiem pewnego standardu.
4.5. Serwis Sadistic.pl nie uznaje cenzury i tematów tabu. Jednak komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta.
4.6. Komentarze reprezentujące niski poziom kultury autora będą usuwane.
@Vuko, nie mam zamiaru się z Tobą kłócić. Ale gram rzetelności by się przydał. Jesteś modem, nie userem - powinieneś dawać przykład. Tutaj wyszło Ci to po prostu pięknie...
@Sunday, sam Vuko przyznał że nie był fair. Proszę Was pięknie, skończcie lizać się po pałkach i zacznijcie działać jak moderzy z prawdziwego zdarzenia, a nie banda dupków z przerostem ego i odrobiną władzy. Śmiało, wpierdzielcie mi od razu warna za 6 pkt za bycie szczerą. I dare you, I double dare you motherf...
Edit: W sumie to najciekawszy pokój na tym portalu
Jakim cudem temat mając 25 piw ląduje w sucharach? Tym bardziej, że bardziej chujowe wstawki rodem z kwejka wydostają się z poczekalni na główną mając zaledwie 20 piw.
Piwa nie zawsze są wyznacznikiem jakości, zwłaszcza w przypadku całej armii userów, którzy się śmieją nawet z papieru toaletowego.
Tak to tutaj wygląda moje poprzednie konto zostało zbanowane za to że jechałem po żydach i ciapatych, a niby to portal na który takie wyrażenie opinii jest słuszne, moderatorzy to banda niedojebów którzy liżą się po jajkach wystarczy spojrzeć na SB, jeden siedzą goście który mają ~ przy nicku i uważają się też za jakiś bogów siusiaka i 4 wagin.