@Ptoon lepiej zamilcz bo ni chuja nie poruchasz... a z resztą tacy wierzą że ich laska miała wcześniej 0 partnerów i ich nigdy nie zdradzi (to ja osobiście na miejscu takiej laski nawet bym się "puścił" z ciekawości jak jest z innymi).. sam nie zrozumiałeś metafory i zasad działania metafory, ba nawet bym rzekł że rozmowa z podtekstami seksualnymi to byłby problem dla Ciebie. Gość powiedział metaforę z zamkiem, więc kobietka to podchwyciła i kontynuowała mimo, że miała coś innego na myśli. Ale pisz dalej komentarze, beka jest niezła
@Ptoon lepiej zamilcz bo ni chuja nie poruchasz... a z resztą tacy wierzą że ich laska miała wcześniej 0 partnerów i ich nigdy nie zdradzi (to ja osobiście na miejscu takiej laski nawet bym się "puścił" z ciekawości jak jest z innymi).. sam nie zrozumiałeś metafory i zasad działania metafory, ba nawet bym rzekł że rozmowa z podtekstami seksualnymi to byłby problem dla Ciebie. Gość powiedział metaforę z zamkiem, więc kobietka to podchwyciła i kontynuowała mimo, że miała coś innego na myśli. Ale pisz dalej komentarze, beka jest niezła
To co napisałeś jednoznacznie oznacza, że jesteś prawiczkiem, bo Twój klucz jest przeznaczony tylko do otworzenia jednego zamka.
...logika kobieto... schodząc z tej pieprzonej ślusarskiej metafory... prawiczkiem jest ktoś kto nigdy nie uprawiał seksu. Dajmy na to pan X jest stworzony do uprawiania seksu tylko z jedną panią Y, to to ma się nijak do stwierdzenia czy X w danym momencie uprawiał już seks z panią Y czy nie. No chyba że stwierdzisz że pani Y nie ma albo nie żyje. Wtedy to zdanie będzie poprawne logicznie.
Nie chciałem napisać, że to pogląd feministyczny więc dodałem / i napisałem prokobiecy. Mam nadzieję, że cie nie obraziłem.
Klucz ma ząbki i wcięcia, zamek ma przede wszystkim zapadki i bolce, które są ruchome i dopasowują się do klucza...
Nie to nie to. Po prostu my z byle czego nie robimy wielkiego wydarzenia. Dla większości kobiet seks to nie wiadomo co (doarbiają ideologię do seksu i takie tam bzdety, a czasem używają jako narzędzia), a dla nas normalny przyjemny sposób spędzania czasu. Nie miejmy do kobiet pretensji, wszak to my faceci wbijamy kobietom do głowy, że zbyt duża ilość partnerów (czyli lubienie seksu) to dziwkarstwo.
naprawdę nie chce mi się tego tłumaczyć... późno jest - może jutro...