Z jednej strony taksówkarze do janusze, krulowie miast i chuje, ale z drugiej strony są Polskim kapitałem. Bo pieniądze przez nich zarobione zostają w Polsce.
Uber z kolei ma system ocen, nowe samochody i kierowcy zazwyczaj starają się, aby klient był zadowolony, ale to kamitał USA i większość pieniędzy to tam trafia (pomijając zarobki kierowców i podatki).
Rozwiązaniem jest utworzenie konkurencji dla Ubera z Polskim kapitałem. Myślę, że kierowcy Ubera chętnie przejdą do Polskiej firmy.
To że nie mamy Polskich samochodów i większość banków na Polskim rynku jest zagraniczna to inna sprawa, większość "polskich" jakby się wydawało mediów też pochodzi z zagranicy i w ten sposób przejmuje w pewnym stopniu kontrolę nad państwem. Chuj, najlepiej wszystko sprzedać w pizdu i pracować u angoli czy niemców, kupować od niemców albo japońców samochody, tankować je u angoli albo ruskich, brać kredyty w szwajcarskich czy amerykańskich bankach i ubierać się i żywić u chinoli
Z jednej strony taksówkarze do janusze, krulowie miast i chuje, ale z drugiej strony są Polskim kapitałem. Bo pieniądze przez nich zarobione zostają w Polsce.