Wysłany:
2024-01-28, 4:39
, ID:
6600038
3
Zgłoś
Ale wy jesteście zjebani!
psotna_cipka, bramkarz2, ja_nemo... O was mowa.
To, że do tej pory nie widzicie zalet psa, które ludzkość widzi od kilkudziesięciu tysięcy lat, nie oznacza, że psy są zjebane!
To, że ktoś się z wami nie zgadza, nie oznacza od razu, że liże się z kundlami po jajcach! Nawet nie oznacza tego, że je lubi.
Ja tam nie mam ani pchlarza, ani sierściucha, ani żadnego innego zwierza w swoim otoczeniu i jest mi z tym dobrze, ale jak czytam te wasze wypierdy, to oczy mi śpiochami zachodzą, bo mózg broni się przed degradacją.
Jak pomyślę sobie, że na przywitanie podalibyście mi tą samą rękę, którą piszecie te bzdury, to już chyba psia moszna na twarzy jest mniej obrzydliwa!
W dupie mam pieski i kotki, ale dostrzegam ich wartość w kształtowaniu się naszej kultury. My psa udomowiliśmy i był on jedną z cegiełek do zbudowania naszej cywilizacji, która zdominowała świat. Analogicznie, kultura żółtków psy żarła z głodu, bo nigdy nie potrafili zajarzyć ile kaszojadów da się wykarmić z jednego hektara proso. Ci do dzisiaj nie posiadają technologii innej, niż nasza i nie potrafią sobie poradzić z obaleniem komuny. Choć są, zaraz po Hindusach, najliczniejszą grupą etniczną na świecie. Pies ogrywał szalenie ważną rolę w naszym rozwoju i samo to uważam za powód do okazania mu szacunku. Oczywiście jebać wszystkich wielbicieli czworonogów, bo oni zazwyczaj mają nasrane we łbach, jak wszyscy ekstremiści. Jebać też rasy, które zostały stworzone tylko na pokaz, jak jakieś duszące się mopsy czy zjebane miniaturki. To właśnie kundel jest najbardziej psem, bo daje sobie radę z takimi rzeczami z którymi nawet człowiek sobie nie poradzi.
Każdy jeden z was, cioty zasrane, jak położy się dzisiaj nago na chodniku i prześpi na nim do rana, ten owej jutrzenki nie doczeka, a praktycznie każdy kundel daje sobie z tym radę bez problemu! Większość infekcji, które on zaliże do skutku, was przekręciłyby w tydzień bez podania antybiotyku, parówczaki! Już nie mówiąc o tym, że jakbym kogoś z was trzymał na posesji do pilnowania chaty, to ojebaliby mi ją jakbyście tylko poszli w kimono, bo śpicie jak susły po siedmiogodzinnym waleniu konia do harda i zalewaniu ryja piwskiem z puchy! Ba! Wy nawet rządu sobie wybrać nie umiecie od dekad, a każde psie stado ma hierarchię ogarniętą od tysięcy lat, ciule zjebane kolorowe! Fetyszyści, co każdą rękę macie lewą! Muszę żyć z wami w tym zjebanym świecie, bo nie potraficie ogarnąć nawet jego podstawowych zasad! Większość z was nie zna nawet historii swojej własnej rodziny, a co dopiero narodu! Nie umiecie nawet zadbać o bezpieczeństwo w świecie, w którym od dawna nie mamy naturalnych wrogów!
Taki pies, mimo, że żaden z niego uczony, lepiej ogarnia życie niż 80% ludzkości. Stulcie zatem ryje i podziękujcie burkom, że waszych parówkowatych pradziadów nie wpierdoliły niedźwiedzie, wilki, kuny i inne jenoty!
W dupie byliście, gówno wiecie! Ot co!