Trochę racji to on ma ;p
A co zrobił żeby portal wyglądał lepiej?
Tematów: 0
Postawionych piw: 0
Komentarze: 3 ( wszystkie na temat, że ten portal jest chujowy i ludzie na nim)
Pasożyt społeczny. On będzie leżał, a Wy go bawcie, a później powie, że i tak chujowo, bo on by zrobił lepiej tylko mu się nie chce.
Kurwa, jakiś miesiąc temu, pitbull wgryzł się w taki sam sposób w mojego kundelka który jest trochę większy od jamnika. Akurat była z nim moja dziewczyna, usłyszałem taki pisk, że jak wyleciałem i to zobaczyłem to pierwsza myśl, że już mam po psie Pierdolony za chuja nie chciał puścić, dopiero po kopie w żebra i ciągnięciu mojego psa udało się go wydostać z jego szczęk. I tak dzięki temu byłem lżejszy o ponad 700zl za leczenie. A pierdolony właściciel tego pitbulla dalej chodzi z nim bez kagańca.
Botspam Ty jesteś serio taki spierdolony czy tylko udajesz? To konto zostało założone tylko i wyłącznie dla wystawienia tych jebanych 3 komentarzy. Kiedyś miałem i nawet postowalem, jak ten portal dla mnie coś znaczył. Nawet pare dobrych wpisów z cyklu „Sadistic uczy” udało się wrzucić. Aleee nieee... w internetach nie można stworzyć nowego konta kolejny dowód na ograniczenie mózgowe...