Kremlin jaja sobie robisz oczywiscie?
Kremil@ naucz się używać Windowsa to nie będziesz musiał używać systemu dla "opóźnionych" który swoją opinie stabilnego zawdzięcza niedostępnością dla użytkownika wszystkich co bardziej zaawansowanych funkcji ba swojego czasu nie można było nawet obejrzeć filmu na "pełnym ekranie" .. nie wypada już nawet wspominać o tym co dla niektórych pewnie było szokiem że te wasze mcbooki pracują na tych samych procesorach i kartach graficznych co Windowsy.. tyle że dobry laptop pod win kosztuje 3k a macbook 7k
stabilność softu, nie mialem od 3 miesiecy crasha, nie straciłem danych, a dla mnie to bardzo ważne, o windowsie tego nie powiem, tle godzin co ja stracilem przez BLESCREEN...
apple fakt z cenami przesadzają ale wiecie co mam macbooka pro i jestem bardzo zadowolony, fakt dałem za niego 10 tys. zł. ale warto było.
Zapytacie dlaczego?
A dlatego że jakością odbiega o pare lat świetlnych od acera, asusa czy toshiby za 5000 czy za 8000 zł
stabilność softu, nie mialem od 3 miesiecy crasha, nie straciłem danych, a dla mnie to bardzo ważne, o windowsie tego nie powiem, tle godzin co ja stracilem przez BLESCREEN...