No to wychodzi na to, że nie poruszam się po stronach, gdzie wolność słowa jest zakazana, gdzie nakłada się cenzurę i wciska jak mam myśleć i co pisać..
Nie obchodzi mnie ile mają krwi na rękach oni, a ile żydzi, taka tam kultura, że się zarzynają i to dosłownie. Jako Polak, nie potrafię patrzeć obojętnie na to co robią żdydki. Polska nie raz była w podobnej sytuacji co Palestyna, ale nam jakoś nikt nie odbierał prawa do, ani walki o wolność.
Jebać muslimów i wspierające ich ruskie szmaty... Mało wam tej zarazy w Europie?
Ja jestem za izraelem - nie dlatego ze ich wyjatkowo lubie, ale muzulmanie sa za zniszczeniem reszty swiata. Jezeli nie zostana zatrzymani to bedziemy miec rowno pzrejebane w Europie i Ameryce. Ale mam wrazenie ze gowno z tego bedzie - a chuje to widza i coraz bardziej robia co chca. A ze sa ich miliony juz na zachdzie i znaczny odsetek ma zjebane mozgi, bedzie ciezko ich uspokoic jak sie rozpanosza. Jak na razie jest chujowo i nie widze zeby ktorekolwiek rzady cos z tym robily
Jakieś zdechłe te myszy. Liczyłem na spektakularne rozrzucenie wszystkich pudełek z myszami na ladę i ludzi dookoła, które zaczną latać, jak pierdolone karaluchy, a to wyglądało, jakby ktoś wyjebał kubełek nuggetsów na ziemię i wyszedł...
Są mi obojętne, chyba że sprowadzają od ruskich surowce albo sprzedają im broń. Jak hamburgery i frytki to mam to w dupie.
Jak ja lubię takie ameby ale wiesz,że nawet twoja ukochana ukraina nadal prowadzi handel z ruskimi?Tylko takie ułomki jak ty dareczki i odbyty i cała resztą pisowcow nie rozumie,że prowadzenie państwa nie powinno być zależne od tego,kogo lubisz a kogo nie,a od tego jaki biznes na tym zrobisz.Wy ułomki wolicie płacić za coś 2 x drożej (Polska nadal kupuje od ruskich tylko przez pośredników czyli przepłaca) niż zachować się jak dorosły i nie kierować się emocjami,a interesem swojego narodu. Ja kibicuję wszystkim stronom.Im słabsi oni,tym silniejsi jesteśmy my,a żaden z tych krajów nigdy nie był nam przychylny,także fck them all.
Polak1988
Polak1988 dołączył już dawno do światowej jintjeligjencji sadolowej wraz z motylkiem w dupie i trzymającym ruSSkie fujary Siriuzem, choć w motylka nadal wierzę, bo - powtórzę się - wydaje się inteligentniejszy od pozostałych. Z Polaka 1988 taki Polak jak z chuja przecinak do buraków