Mam nadzieję że go zlinczowali błyskawicznie ! Inaczej nie może być !
P.s Jesse.Pinkman nic nie napisał w tym przypadku że to rusek itp. Co wydało mi sie podejrzane...
Sprawdziłem źródło.
To był ukrainiec ! I wszystko jasne!
Swoich ziomków Jesse.Pinkmannie nie komentuje, nawet jak chcą dzieci spalić żywcem...
Daje to do myślenia.
Wielokrotnie powtarzałem, że nie przeszkadzają mi tylko spokojni, pracowici Ukraińcy (czy na przykład Rosjanie sprzeciwiający się wojnie i polityce adolfa putlera) a kurwą w życiu można być ukraińską, ruską a także polską (w każdym narodzie znajdą się mendy). Jak dorośniesz i jajka zaczną ci obrastać meszkiem to zrozumiesz, że narodowość nie ma tu nic do rzeczy.
A masz problem z innymi nacjami zachodu, które nawołują do wojny i wysyłania broni na Ukrainę i popierają prowojenna politykę adolfa Bidona?
A masz problem z innymi nacjami zachodu, które nawołują do wojny i wysyłania broni na Ukrainę i popierają prowojenna politykę adolfa Bidona?
tak popieramy, bo każdy kraj ma prawo do obrony przed agresorem jak adolf H i fiutin. Wypie....jcie tymi czołgami z Ukrainy to nikt im nie będzie wysyłać broni faszystowskie ruSSkie kacapy.
Świetnie Kondomie2000, dokładnie w taki sam sposób myślą Ruscy z Putinem na czele. Jesteście siebie warci towarzyszu. Łap karabin i zapierdalaj na front!
Siriuz w moim kraju nie ma wojny, mi nic nie grozi, ty już nie długo jednak zostaniesz nawozem do kwiatków na Ukraińskich polach
Nawet pisanie tych bełkotliwych komentarzy z farmy trolli nic ci nie da, fiutinowi się kończy mięso armatnie i potrzebuje nowych hahaha
Zobacz czy na tej zapyziałej swojej wiosce w kacaplandii nie masz już powołania w skrzynce.
Wielokrotnie powtarzałem, że nie przeszkadzają mi tylko spokojni, pracowici Ukraińcy (czy na przykład Rosjanie sprzeciwiający się wojnie i polityce adolfa putlera) a kurwą w życiu można być ukraińską, ruską a także polską (w każdym narodzie znajdą się mendy). Jak dorośniesz i jajka zaczną ci obrastać meszkiem to zrozumiesz, że narodowość nie ma tu nic do rzeczy.
co nie zmienia faktu ze jestesmy nacjonalistami i polska powinna byc tylko dla polakow , inne narodowosci powinny moc sobie tu przyjechac conajwyzej na wakacje!!