Znów jakiś zjeb-psychopata, dla lajków i wyświetleń, podstawił nieporadne zwierzątko na śmierć. Tak jak wczoraj filmik z królikiem z połamanymi girami i mangustami.
Tak żem to ocenił.
Czego węża nikt nie obwini? To on zaatakował bedniusią malusią bezbronniusią małpeczkę k***a ale nie k***a bo wężuś też nie winny biedniusi głodniusi k***a tylko małpeczke chciał zapierdlić i zeżreć sk***ysyn ale zdebilniałe eko cwe*e będą szukać problemu w producentach kamer k***a bo to nagrali i nikt nie zauważy że natura taka poprostu jest no k***a ludzie..
Czego węża nikt nie obwini? To on zaatakował bedniusią malusią bezbronniusią małpeczkę kurwa ale nie kurwa bo wężuś też nie winny biedniusi głodniusi kurwa tylko małpeczke chciał zapierdlić i zeżreć skurwysyn ale zdebilniałe eko cwele będą szukać problemu w producentach kamer kurwa bo to nagrali i nikt nie zauważy że natura taka poprostu jest no kurwa ludzie..
, Najlepsze jest to, że takie filmiki tworzą głównie żółtki, ciapaki i czarni. Z tego całego, jakże zacnego grona, głównie Hindusi i mieszkańcy Azji Południowo-wschodniej. Wiem, bo z rok temu się sprawą zainteresowałem i zweryfikowałem pochodzenie kilku brudasów gnębiących zwierzęta dla lajków i hajsu z "jutjuba".
Do dzisiaj mnie kurwica strzela, gdy widzę na Twitterze jakiś "słitaśny" filmik z "uroczym" zwierzaczkiem i pocieszną muzyczką, gdy się w kadrze pojawi kolorowa łapa nagrywającego lub też zweryfikuję miejsce nagrywania filmu na "azjatyckie".
Pisałem już nie raz i powtórzę po raz kolejny, Ludzie są sobie równy, rasy takoż, ale człowiek jest też nośnikiem cywilizacji, którą przesiąkł i która go ukształtowała w procesie socjalizacji. A cywilizacje już sobie nie są równe. U
nas przykładowo kobiety mają prawa wyborcze, nie chodzą w czarnym prześcieradle, nie sypia się z dziećmi, nie obcina wagin dziewczynkom i pomaga komuś, kto akurat zasłabł na ulicy. W innych cywilizacjach (a każda inna od zachodniej jest od niej gorsza) bywa z tym różnie.