Jesteś mało wyedukowany, ale piszesz swoje mądrość.
Jeżeli stawia się jakaś tezę to należy ją udownić.
Bo na ten moment sadolowe kuce, płaczą o 40% pedofili w lgbt, ale nikt nie ma to żadnego potwieeziwnia, losowa osoba napisała o tej magicznej liczbie a reszta bezmozgow powtarza to.
Teraz ja rzucę stwierdzenie na tej samej zasadzie jak sadolowe dzbany,
Czytałem na pewnej stronie pewien artykuł napisany przez pewną osobę, że 99% sadoli to srający sobie do ryja geje, wśród nich jest 40% pedofili, a ich średnie iq wynosi około 65. Dodatkowego 80% z nich było molestowane w dzieciństwie przez najebenago ojca kryptogeja, a aż 90 % z nich miało w domu grafik na to kogo z domowników w danym dniu będzie napierdalal stary pijany. To wszystko prawda oczywiście, bo tak przeczytałem w internecie xd
Większość z was ma prze ogromne szczęście, że żyje w czaszch kiedy mają wszystko wytłumaczone jak zrobić, bo bez tego nawet butów niektórzy z was nie byliby wstanie zawiązać.
A gdzie ja ci się wpierdalam w politykę? Nie chodzę do sejmu rękę podnosić, czy ugadywać jakieś ustawy z posłami w tajemnicy.
Coś ci się pojebało. Jako obywatel płace podatki, głosuje, protestuje jak mnie władza wkurwia. Jestem jak najbardziej na swoim miejscu. To kościół się wpierdala w nieswoje sprawy, a później wielkie zdziwienie że się ludzie wkurwiają.
Chcecie zmiany prawa na swoje katolickie pierdolollo, przekonajcie do tego większość. A jak nie to "WYPIERDALAĆ !"
Jakby kibole nienawidzili komunistów to by PiS napierdalali. Także twoja teoria się posypała.
jesteś jebnięty jakiś chyba
prosiłem o statystyki lub o żródło, a ty mi piszesz jakiś bełkot
proszę o merytoryczną odpowiedz
A tak na koniec to skoro kościół ma swoje wierzenia i przekonania to dlaczego nie może ich bronić przez politykę
to tak jakby policjant miał strzec prawa a nie mógł łapać przestępców.
Wszystko ma iść do przodu, każdy ma móc robić co chce tylko nie kościół.
Myślę że dla Polski są większe zagrożenia niz kler bo póki co to co mamy bardziej im zawdzięczamy niż komu kolwiek innemu. Zobacz ile wiara, zjednoczenie ludzi dała w czasach powojennych, komunistycznych. Bez kleru by pewnie nie było tego co jest teraz i byśmy pisali po rusku. Moje zdanie jest taki i mam nadzieję że zgodzisz się chociaż z tym że je mam na nie każesz mi wypierdalac''.
Nie rozumiem cię. Piszesz o demokracji a to PiS wygrał w demokratycznych wyborach.
Można mówić że KK ma zamknąć się tylko w swoich murach a każdy inny może demonstrowac na głos i wszędzie swoje zdanie. Mimo że kościół nie jest święty i ma dużo za kołnierzem (tak jak prawie kazdy) to nie rozumiem do końca tak agresywnych ataków.
Poza tym kościół ma różne dogmaty itd. np szerzenie wiary, bronienie imienia Boga itd więc jakoś to robi. Nie możne przestac tego robić bo to jego fundament, nauczanie, miłosierdzie itd. rozumiem że większość patrzy na kk przez pryzmat pogubionych księży którzy żerują na tym że nimi są. Ale źli ludzie są wszędzie. Walka w Polsce jest teraz polityczną i wiara nie powinna być do tego mieszana.
Nie powinno być ataku na kościół, a zaczęły się one już podczas marszów LGBT. Zgadzam się że ksieza nie muszą mówić z ambony na kogo głosować, ale już mówić jakimi wartościami się kierować powinni. I nie ważne że ksiądz nie ma pochwy. Czasami inteligentny człowiek wie lepiej bez doświadczenia czegoś niż głupi który tego doswiadczyl. Szkoda że kraj jest tak skłócony. Ja jako katolik żyje pomiędzy znajomymi lgbd i niewierzącymi i potrafimy się dogadać choc nie zawsze się rozumiemy. Ciebie też szanuje, nie lubię tylko niemeryorycznej agresji jaka jest teraz wśród feministek i innych protestujących.