up
no właśnie, a może ty maś jakieś wiarygodne źródło, lub statystyki na temat pedofili,
bo póki co to najczęściej debile mówią o występowaniu w KK , a każdy normalny, obiektywny człowiek zdaje sobie sprawę, że występuje ona wszędzie,
osobiście odbieram to jako walkę z kościołem
To ty chronisz pedofili odwracając uwagę od 40% przypadków wsród LGBT, a szcczując na 0.1% w Kościele. Ty kurwa zwyrolu idź się leczyć.
Piękny widok. Jak zdecydowanie lecą w stronę kościoła, a potem spierdalają jak zbiry Koezrego spod Notre Dame gdy Quasimodo lał na nich roztopiony ołów.
Walka z kościołem tak ? A co ? W tym kościele to sami debile ? Żaden nie połapał się że jak będą pchać się w politykę i złapią pod rękę z pisiorami to ludzie się nie wkurwią ? Gdyby kościół zajmował się tylko wiarą to by tego nie było. Teraz jak już piwa sobie naważyli to niech piją. Z resztą i tak ich los mam gdzieś, niech się biją głupcy z głupcami.
up
no właśnie, a może ty maś jakieś wiarygodne źródło, lub statystyki na temat pedofili,
bo póki co to najczęściej debile mówią o występowaniu w KK , a każdy normalny, obiektywny człowiek zdaje sobie sprawę, że występuje ona wszędzie,
osobiście odbieram to jako walkę z kościołem
To ty chronisz pedofili odwracając uwagę od 40% przypadków wsród LGBT, a szcczując na 0.1% w Kościele. Ty kurwa zwyrolu idź się leczyć.