Komentarze typu "iście sadystyczne", "gdzie tu sadyzm" od gimbusów zaczną się za 3...2...1...
Że spełnił swoje marzenia mu zazdrościsz i że miał kogoś kto mógł te marzenia spełnić????
Osiągnął więcej przez to krótkie życie niż nie jeden z kibiców osiągnie przez 40 lat.
On się do tv nie pchał na siłę...
Masz rację,zazdroszczę mu,że jeździł na wózku,nigdy nie ruchał,nie miał dzieciństwa,nigdy się nie najebał jak szpadel,nigdy nie zaznał wielu uciech tego życia kurwa ależ ja mu zazdroszczę!! spełnił swoje marzenia ja pierdole chyba zostanę inwalidą i też sobie jakieś spełnię.Idź szorować ząbki bo zaraz dobranocka a potem tatuś wpadnie cię uśpić.A i powiedz tacie,że wszedłeś na portal gdzie byli źli ludzie którzy mieli w dupie cierpienia biednego chłopczyka i resztę tego bajzlu i przez nich straciłeś wiarę w ludzi.
Największy kibic? A z jakiej kurwa paki? Bo chory? Łepek miał zamiłowanie i tyle. Jemu podobnych jest tysiące. Ale że chory to robi się od razu ckliwą historyjkę i okrzykuje największym kibicem w PL. Może jeszcze żałobę narodową i niech wszyscy piłkarze ogłaszają minutę płaczu przed meczem. Jednemu łepkowi udało się przebić i wielkie halo. A setka innych zmarła nie mając nawet dostępu do TV i o nich cisza. Niech młody śpi w pokoju. Ale do kurwy nędzy, nie róbmy szopki. Jeszcze parę dni i mu pomnik wybudują.
Jak za 3 lata będziesz miał tyle ile ja to możesz się mądrować
A tacie nie dam rady nic powiedzieć bo od 5 lat nie żyje i co zawiodłem Niunię???
27 to wiek?A myślałem,że wpisałeś IQ no cóż, wizualnie może i 27 masz ale mentalnie to może ze 14 niuniu.Mało we mnie współczucia więc starego też nie będę współczuł,więc na darmo o tym wspomniałeś niestety
Nie czujesz się czasami zagubiony?Coś mi się wydaje,że portal o tematyce sadystycznej chyba nie za bardzo Ci odpowiada.
co do ostrzeżeń, to w chuju je mam nie muszą mnie lubic;]
Nie wiem czy w tak małego chuja zmieszczą ci się te ostrzeżenia
A co do portalu to jestem tu dłużej od ciebie balasie i będę dłużej niż ty. Przyjdź i powiedz mi w twarz jaki ten chłopiec jest skurwiel bo ktoś o nim mówił w tv. Tylko z kolegami to chociaż będzie miał cię kto do domku odprowadzić