Czytać ten ból dupy ulanych przegrywów którzy już wiedzą że ze swoim obecnym podejściem do życia nigdy nie zrobią takiej sylwetki jest po prostu cudowna!
Oczywiście tacy najgłośniej będą się pruć że "kurła pedał! pewnie jeszcze wódki i piwka nie pije! czo to za polak! won na postępowy zachód"- wy wiecie i ja to czuje że wy wewnętrznie wiecie że nie jesteście w stanie osiągnąć takiego efektu, prawda? ale w duszy w chuj byście chcieli jakby to się dało pstryknąć palcem i cyk 6-pak. No i nie mówcie mi że tak nie jest:D Chociaż ja to już wiem że mnie zjedziecie że to nie tak, że każdy ptaszek ma swój daszek
i jestem zadowolony z tego jak wyglądam i nikomu nie muszę nic udowadniać... tak
Zaraz ktoś doda że od tych ćwiczeń jaja się kurczo! że przecież ruchoć się nie chce! bo tak mi mówił kolega szwagra, który usłyszał to od ciotki z bychawy która rozmawiała z grażynką sąsiadką spod 15.
Powiem wam tyle że odkąd trenuje (a robię to systematycznie i intensywnie wraz z pełną suplementacją białeczka, carbo, bcaa itp) moje libido jest tak dojebane że to jest kosmos. Z podrywem nie ma problemu bo wystarczy zdjąć koszulkę przy dziewczynie i dalej się samo dzieje. No chyba że ktoś ma chujową gadkę, siano w głowie, jedzie na sterydach i koksie - to jest akurat chujowe i debilne albo jest taką ulaną właśnie kurwią która potrafi tylko marudzić i szkalować ludzi którym się coś chciało zrobić ze swoim życiem
a przy laskach wstydzi się wystękać nawet swojego imienia
Do autora - szanuje postęp! cieszę się że są ludzie na tym portalu z jakimiś ambicjami.