@up
Tak, Europa się z nas śmieje bo nie dajemy patologicznym osobnikom na bilet, tak solidarnie, każdemu.
Moja historia: gość kiedyś w ostatniej chwili wsiadł do pociągu gdy przyszlo do kupienia biletu okazalo sie ze nie ma portfela konduktor patrzy spod byka i z satysfakcja pyta "no i co teraz" wyciagnalem dyche i zaplacilem za niego z wlasnej inicjatywy gość oddał mi podwójnie zaprosił na browara.. do dzisiaj pożyczamy sobie hajsy jak trzeba.. a wygladal na zwyklego sebe.
Troche empatii skurwysyny!
@up
Chyba cię nieco poniosło z tym wzniosłym filozoficznym komentarzem kolego. Zapominasz że niektórzy są społecznymi odpadami nie dlatego że życie ich pokarało i stanęli po niewłaściwej stronie barykady tylko dlatego że są jebanymi leniami nie ma co dorabiać do tego głębszego sensu.
Gość raczej by nie docenił że mu kupiłeś bilet, gdybyś nawet dał mu tę dychę to raczej schowałby ją do kieszeni i wyśmiał ci się w twarz. Tacy ludzie nie chcą twojej pomocy bo na nią nie zasługują to raz a dwa że mają cię za frajera, leszcza który kasę rozdaje raczej wyda te pieniadze na harnasia. Czujesz czaczę?
Gość nie dojechałby nigdzie w miłej atmosferze bo samym swoim jestestwem sprawia że wszyscy są wkurwieni. Tacy ludzie z premedytacją chcą i stawiają sobie za cel żeby uprzykrzyć życie innym bo czują się od nich gorsi i ten ich kompleks blokersa bez perspektyw sprawia że ty- gość z kasą, jesteś już lego wrogiem i celem.
Kurwa miałem w klasie kilku takich cwaniaczków, jęczeli że nie mają kasy na bilet na autobus, tak żebrali po nauczycielach a potem to wszystko przepierdalali na jabole i śmiali się z naiwności ludzkiej.
A rywalizacja między ludźmi to naturalny proces, dzięki temu ci bardziej ambitni zarabiają na tych głupszych którzy idąc śladem swoich postkomunistycznych ojców oczekują że wszystko dostaną za darmo - bo się naleźy panie kierowniku źłoty!
Do pieca z odpadem! Żadnej litości dla takiego społecznego ścierwa.
No ale tak w sumie, niech pierwszy rzuci kamieniem, co nigdy na gapę jechał.
Ja tu widzę paru obrońców, ażeby wam się trafił taki typ jak wracacie z pracy szybko na urodziny syna, córki, żony, spieszy wam się a tu taki jebany troll wstrzymuje jazdę to zobaczycie jak to miło będzie czekać ale huj nie znam się i wogóle jest spoko