tylko ze znajomosc tych pierdół co ta dziennikarka pytała jest huja potrzebne każdemu człowiekowi., stawki vatu w budownictwie co kurwa interesuje jakiegos posla jaka jest stawka jak on nie ma nic wspolnego z budownictwem. idiotyzm
ps.
"Kurwa jak jedynym kryterium wyboru przy urnie było to czy są za legalizacja czy nie to może lepiej zostań w domu."
nie widze w tym nic zlego, to jest demokracja kazdy ma swoje podejscie, jak by ktos uznal ze zaglosuje na kogos tylko dla tego ze ma ladne włosy tez uwazam to za bardzo logiczne podejscie.
@xqvz
To ja też jeszcze przypomnę jak abp Hoser groził ekskomuniką posłom, którzy zagłosowaliby "za" odnośnie projektu o in vitro. I powiedz mi czemu w szkołach zaniechano edukację seksualna, naukę o antykoncepcji itd i zastąpiono to wszystko religią? A no dlatego, że kościół naciskał i jakby nie spełniono jego żądań to od razu zaczęłaby się nagonka z ambon i tacy jak ty by go poparli. O reszcie poczytaj sobie w Internecie, w gazetach itd, bo o "grzechach" kościoła mówi się wszędzie i głośno, bo już na szczęście nikt się nie boi.
Sorry KURWA ale z jakiej racji w szkole mają uczyć moją córkę o seksie, pedałach, lesbijkach i innych dewiantach jakim kurwa prawem? To jest właśnie wpierdalanie się w buciorach w wychowanie mojego dziecka. Jeśli pójdzie do szkoły i będzie taki przedmiot nie pozwole żeby uczęszczała na tego typu zajęcia. Moje pokolenie bez tego jakoś przeżyło i jakoś nie ma HIV czy dzieci w wieku 16lat.
Jeśli uważasz, że nauka np o tym jak uchronić się przed niechcianą ciążą jest zła to gratuluję. Właśnie dzięki temu, że jej nie ma w szkołach tyle małolat teraz jest w ciąży. Ale ja wiem... Lepsza jest religia, gdzie uczy się, że seks przed ślubem to grzech ciężki, że to złe, ohydne i to na pewno przyda jej się bardziej w życiu
Sorry KURWA ale z jakiej racji w szkole mają uczyć moją córkę o seksie, pedałach, lesbijkach i innych dewiantach jakim kurwa prawem? To jest właśnie wpierdalanie się w buciorach w wychowanie mojego dziecka. Jeśli pójdzie do szkoły i będzie taki przedmiot nie pozwole żeby uczęszczała na tego typu zajęcia. Moje pokolenie bez tego jakoś przeżyło i jakoś nie ma HIV czy dzieci w wieku 16lat.