Wysłany:
2014-02-20, 10:57
, ID:
2968888
Zgłoś
A czy nikt z Was "sadole" co sadzac po komentarzach i tematach, oznacza ludzi z uposledzona zdolnoscia do odczuwania jakichkolwiek uczuc procz prymitywnego gniewu i popedu (czesto dewiacyjnego) seksualnego, bo przeciez to domenta tego portalu- nie pomyslal ze to sa samochody rzadowe? Obok stoji G klasa wiec moznaby sie domyslec ze to nie parking osiedla robotniczego w Kijowie. 50% tego forum to ludzie ktorym w zyciu nie wyszlo maja po 20-35 lat, czarne koszulki, komputery w ciemnych pokojach, pajaki albo inne paskudztwa w akwarium i troche najebane pod deklem- za malo zeby rodzice zarejestrowali Was w poradni psychologicznej kilka/kilkanascie/kilkadziesiat lat temu, ale wystarczajaco zeby stworzyc wlasny portal ludzi z podobnymi dysfunkcjami empatii, bo chyba tak to trzeba nazwac. Z tego co czytam i wnioskuje, jedyna Wasza przyjemnosc z zycia to ogladanie podziurawionych kutasow, lub wyzywanie wszystkiego co inne, lub poprostu okreslanie jakiegos grubego z glodu (tak jest takie cos) afrykanskiego dziecka- mianem malpy. Jak patrze na Wasze wnioski lub rozkminy polityczne to sam nie wiem czy smiac sie czy plakac, dodajecie zenujace obrazki lub komentarze na temat Ukrainy, smiejecie sie z nich bo umieraja na ulicach walczac o wolnosc? To jest Wasze "poczucie humoru" i to dowodzi tylko temu ze jak przyjdzie co do czego to moze jeden na dziesieciu "sadoli" wyjdzie na ulice gdy i u nas zajdzie (a zajdzie napewno) taka potrzeba. Na zakonczenie: nie jestem lewakiem, glosuje na Nowa Prawice, jestem ateista bo uwazam ze boga nie ma a jezeli jest to i tak ma wyjebane, i powinnismy wysiedlic z tego kraju wszystkich ciapatych ktorzy maja postawy roszczeniowe, lub zaczynaja sie obnosic ze swoja kultura, a cyganow- wszystkich bez wyjatku bo kazdy wie ze ta pasozytnicza plaga ktora w dziejach historii nie zarobila legalnie nawet zlamanego grosza poza granicami wlasnego kraju. A jezeli pytacie czemu mam tutaj konto? To odpowiadam: czasem w tym uwlaczajacym "burdlu", znajdzie sie jakis ciekawy temat.