Jak można całować psa w mordę? Dopiero co sobie lizał jajca i resztę gówna z odbytu, lub obwąchiwał tyłek psa na ulicy
Ale.... Ja byłam poważna xD dla mnie nie istotne czy murzyn, mulat, Azjata czy Europejczyk - dla mnie oni wszyscy to ludzie xD Nie bądźmy rasistami bo to obruci się jeszcze przeciwko nam xD
Gadałam kiedyś z pewną japonką to mówiła że wiele jej się podoba w naszym kraju ale i też dziwi ją wiele rzeczy
i śmieszy, ale nie traktuje nas Europejczyków jak jakieś złe stworzenie xD po prostu się troszkę różnimy
Ale.... Ja byłam poważna xD dla mnie nie istotne czy murzyn, mulat, Azjata czy Europejczyk - dla mnie oni wszyscy to ludzie xD Nie bądźmy rasistami bo to obruci się jeszcze przeciwko nam xD
Gadałam kiedyś z pewną japonką to mówiła że wiele jej się podoba w naszym kraju ale i też dziwi ją wiele rzeczy
i śmieszy, ale nie traktuje nas Europejczyków jak jakieś złe stworzenie xD po prostu się troszkę różnimy
Znowu ktoś gada a się nie zna, z łapki się nie goli
Tak jak do zawodu księdza ciagna homosie i pedofile tak psiarzami zostaja zazwyczaj zoofile.
Reakcje psiarzy jak im pieski "obrazajom", sa porównywalne do reakcji starych bab jak wypomina sie pedofilie klechom.
Jak nie lubicie zwierząt, to macie do tego prawo.
Jak ktoś lubi zwierzęta, to ma prawo się do nich przytulać czy całować po pysku - wg mnie normalne zachowanie.
Nienormalne to jest oblewanie zwierząt wrzątkiem czy maltretowanie ich, bicie czy przepędzanie kijem. To jest pojebane i nienormalne.
Dopóki są pozytywne emocje w stosunku do zwierząt czy ludzi, to nie widzę problemu, większy problem, kiedy pojawia się agresja czy skłonności sadystyczne lub seksualne na siłę.