gdzie to miało miejsce ?
A jak dla mnie to powinni to puszczać gówniarzom w szkołach średnich, oraz wszystkim ubiegającym się o jakieś uprawnienia do obsługi pojazdów, maszyn itd...
A za chwilę udostępniający film będzie mieć na karku prokuratora pomimo, że nawet twarzy nie widać.
Tak jak już szukają osoby, która udostępniła film jak auto wjechało w babę na chodniku, której pękła czaszka jak spadła...
Taki chory kraj. Ustawodawca nie chce, żebyśmy widzieli skutki wypadków...
A jak dla mnie to powinni to puszczać gówniarzom w szkołach średnich, oraz wszystkim ubiegającym się o jakieś uprawnienia do obsługi pojazdów, maszyn itd...
Tu nie chodzi o to aby nie widzieć skutków wypadków, tylko denat nie znalazł się zaraz na pierwszych stronach gazet i portali informacyjnych. Kwestia szacunku do zmarłych, nawet jeżeli za życia na ten szacunek nie zasłużyli...
A za chwilę udostępniający film będzie mieć na karku prokuratora pomimo, że nawet twarzy nie widać.
Tak jak już szukają osoby, która udostępniła film jak auto wjechało w babę na chodniku, której pękła czaszka jak spadła...
Taki chory kraj. Ustawodawca nie chce, żebyśmy widzieli skutki wypadków...