Rosjanie nas nienawidzą. Nie przyjechali tutaj w pokojowym nastawieniu. Specnaz nie przypadkowo znalazł się wśród Rosyjskich kibiców.
Szczerze? Nie żal mi jest ani jednego kacapa, który dostał, lub dostanie w pysk podczas tych mistrzostw.
Co racja to racja o kibicach .
wiesz , nie wjechali by w nich gdyby nie to ze Chorwaci i Ruscy narozrabiali parę dni temu, cios za ciosem jak to mówią .
to jeszcze nie koniec, będzie grubo tyle w temacie .
a reszta niech się odpierdoli bo dobrze zrobili ..
Oni mogli nam wjebać a my im nie ? śmieszni jesteście , pierdolone nerdy nie wychodzące z domu .
Konzzi123 ogarnij się jebany gnoju z patologicznej rodziny. kozaczyć to sobie możesz u siebie w gimnazjum specjalnym pierdolony palancie z upośledzeniem umysłowym.
Polak nie ciota, rade sobie da . Chyba że na prawdę jest pizdą to już jego sprawa . jebać ruskich i lamusy dupa cicho , gdybym nie miał tak daleko do Poznania sam bym ganiał tych brudasów no ale co zrobić , ograniczenia + fundusze .
+ do wszystkich broniących rusków ..
Wypierdalać do nich jak wam się nie podoba , oni zrobili jazdę to co kurwa , mamy stać i ubolewać nad tym jak nam wpierdol parę dni temu spuścili ? pojebało wam się w dupie lamusy .
widzę kolejny znawca , poskacz lamusie .. pewnie bity byłeś w dzieciństwie wiec się kurwa nie udzielaj , dostali na pizdę to dostali słusznie , nie wierzysz ? to się dowiedz kurwa , google FTW .
w porównaniu do Ciebie umiem się napierdalać .
więcej w życiu spędziłem godzin na treningach niż Ty przy kompie, chociaż Ty jesteś jebanym nerdem to moge się mylić . brałem udział w większej ilości meczów i zadym więc się pizdo nie wychylaj i nie pierdol 3 po 3 jak nic nie wiesz