@RockyWood
Wyjdz patalachu z domu, to zobaczysz ze sie zmienilo i to duzo. Moze Ameryki nie ma. Ale drog juz mamy calkiem sporo, autostady sa. kolej w remonci. 2 linia metra u mnie zaraz bedzie gotowa. Nawet jak czasem jade gdzies to te polskie wiochy lepiej wygladaja niz 10-15 lat temu. Wiec nie pierdol ze nic sie nie zmienilo, bo to jest klasyczne pierdolenie zgorzknialego nieroba i malkontenta.
. Wielu uwaza ze nic nie robiac najlepiej sie na stolku utrzymac, a robiac cokolwiek zawsze bedzie sie krytykowanym.
Pamietam czasy jak prezydentem Warszawy byl zimny Lech, to on rzeczywiscie nic nie zrobil, zamrozil wszystkie inwestycje, Warszawa stala przez 3 lata, jedynie pierdolnol muzemu powstania Warszawskiego, bo z historii byl dobtry. Na szczesie czasy sie zmienily, teraz pol miasta jest sparalizowane bo ciagle cos sie buduje remontuje i korki sa w chuj ale cos sie dzieje i za pare lat bedzie mozna z tego korzystac.
@Up Polska Tolerancyjnym krajem? Hahaha To ja chyba żyje w innej Polsce.
pie**oli*ie jak pojeb*ni. Ruszcie dupy od komputera, zacznijcie pracować jak ludzie, a nie dorabiać i siedzieć u rodziców w zaciszu. W tym kraju zmieniło się bardzo dużo, a Ci którzy wyjeżdżają to według mnie lenie, tyle w temacie. Jeśli chcesz uczciwie pracować, możesz liczyć na spokojne godne życie. Tylko naucz się czegoś, nie siedź 8h dziennie przed kompem i może coś w życiu osiągniesz. Narzekać potrafi każdy z was. Zrobić cokolwiek żaden. Takie z was narzekające masy gówna.