k0st4 napisał/a:
Też bym chętnie pojechał na safari za pieniądze rodziców. Z nowym Nikonem, plecakiem i nowych butach fajnie się podróżuje i się jest "alternatywny" i "off'owy"
Tak się składa, że jestem jedną z postaci na filmie, więc nie daruje sobie krótkiego komentarza
Widzę, że jesteśmy w tym samym wieku - może Cie to zaskoczy ale niektórzy w wieku dwudziestu kilku lat w wolnych chwilach po uczelni pracują i kombinują na wszystkie sposoby żeby zrobić coś kreatywnego w czasie kiedy Ty gnijesz przed komputerem każdego popołudnia. Końcowa różnica jest taka, że Ty czerpiesz satysfakcję z tego, że właśnie zgnoiłeś kolejnego chłopaczka w internecie, a ja ze wschodu słońca z panoramą Kilimanjaro.
P.S. A tak na marginesie to miesięczny wyjazd do Tanzanii kosztował mnie przypuszczalnie tyle samo ile Ty rozpierdalasz na wakacjach w Międzyzdrojach.
Zly_wrecz_okropny napisał/a:
Nie musisz się na siłę wpasowywać w prymitywne gusta gimbusów z sadola
I tu mnie masz - od bardzo dawna jestem biernym użytkownikiem sadola i oglądając co się tutaj dzieje stwierdziłem, że bez żenującej uwagi na tle rasowym nikt nie dostrzeże filmu