A jak PiS by rządził, to co by było? Raj na Ziemi? Bez przesady...Niestety ten rząd musi stawić czoła taki a nie innym problemom. Ciekawe jestem dlaczego PiS nie zrobił reformy systemu emerytalnego? Może nie jest to szczyt naszych marzeń, ale wole już PO niż PiS i wojnę z pedoTeletubisiami. Z resztą, głównym organizatorem zamieszania i wzajemnego opluwania się jest Sz. P. J. Kaczyński, a zaraz za nim chora z nienawiści Sz. P. B. Kempa. Całe PiSowskie towarzystwo opluwa prezydenta. W tym miejscu pragnę przypomnieć, że kiedy św. p. L. Kaczyński był prezydentem, krytyka prezydenta była zabroniona. I co w ogólne za wyśmiewanie się z pierwszej damy? Pani Kaczyńska to muzą też nie była i ciekaw jestem czy ten koleś za allegro ma ładniejszą żonę? Nie chcę tu nikomu narzucać swoich racji, bo każdy ma swoje. Jedno jest pewne, każda partia jest mądra jak jest w opozycji, kiedy przychodzi rządzić, jest już gorzej.
nie jestem jakimś POjebem, ale wolę tuska od kurdupla, który chce wynieść swojego niedorozwiniętego brata na ołtarze, a gdy rządził z bratem to był większy burdel niż teraz w kraju ;P