w jakim ty świecie żyjesz? W Polsce czy w Somalii?1. Ciekawe czy tak by każdy kozaczył jak by nie było policji wychodząc do sklepu po codzienne zakupy 90 % by obrywało po ryjach od większych kozaków... nie znali byście dnia ani godziny jak wam ktoś wbije na chatę i wyrznie polowe rodziny a drugą zgwałci... itp. itd.
może i nie potrzebnie po ryju dostała jak leżała na ziemi ale zawsze lepsze to niż ostrzegawczy strzał w tył głowy
Sam but - czynna napaść na policjanta, i tu mała ciekawostka, jeśli ktoś z twoich znajomych pracuje w policji a ty mu pojedziesz na żarty, ktoś to zgłosi odpowiadasz za obraze funkcjonariusza policji
w jakim ty świecie żyjesz? W Polsce czy w Somalii?
Sam jestem kibicem i nie raz miałem styczność z agresją ze strony psiaków co uchodziło im na sucho.
W Polsce kundel żadnym prawem nie może uderzyć, chyba, że chce mieć kłopoty. Wyjątek stanowi przymusowe doprowadzenie do porządku, ale nie takie jak na filmiku.
Czytaj nadal wyborczą
Przestań pieprzyć farmazony, negujesz całkowicie jakąś opinię niezgodną ze świętym życiem kibica.
Znowu jak schodzi na ten sam temat to piszesz to samo, klapki na oczach, panie.
Ja Ci mogę dać wiele przykładów z Trójmiasta jak zjebanie się zachowują Ci "kibice" który zatwardziale przychodzą na mecze, naprawdę normalny człowiek chce się od nich trzymać jak najdalej.
Żeby nie być gołosłownym to podam parę przykładów których osobiście doświadczyłem:
- demolka tramwaju którym mieliśmy wracać do domu (na szczęście pojechaliśmy autobusem)
- okrzyki "sieg hail" za moim oknem w dni kiedy są mecze
- najebalni w trzy dupy "kibice" po których nie wiesz czego się spodziewać. jakby napierdalanie się w trzy dupy było nieodzownym elementem kibicowania. wcześniej mieszkałem w niezbyt ciekawej dzielnicy pełnej kiboli i po meczu były obowiązkowe pijackie "przyśpiewki" każdego wieczoru, na drugi dzień powywracane kosze na śmieci - norma
nie wyczytałem tego w wyborczej i nigdzie indziej tylko doświadczyłem sam
jeśli nazywasz to kibicowaniem i oddaniem dla drużyny to ja podziękuje
zatrudniłym to bydło do przerzucania gnoju
mnie najbardziej wkurwia że jak jest mecz to 100 radiowozów jedzie pilnować tych debili. I kto kurwa za to płaci ?! MY.
Cytat:
i zawsze dostawałeś za nic, za siedzenie przed telewizorem i oglądanie meczu ??
Czemu mam odczynienia z debilami? Czytaj nadal wyborczą