no lekkie przegięcie, wydaje mi się że po prostu nie widział w ogóle świateł ale nie mi to oceniać.
Wkurwia mnie bardziej wypisywanie "ty byś miał mandat"
nie wiem co wam ta policja robi, ja zapierdalam pół życia motocyklem, ćwierć życia samochodem i mandatów dotałem całe 3, za kolizje, czerwone światło i brak prawka. A uwierzcie mi lub nie, 80 w mieście to minimum.
i nie rzadko jest 1 z przodu. trzeba być pizdą po prostu żeby nie wiedzieć kiedy zwolnić a kiedy zapierdalać...
A ile razy łamałem przepisy przy policji, wyprzedzanie na ciągłych, przekroczenia prędkości czy zakrywanie tablic, nie wiem, może Trómiasto jest zaściankowe i tu policja jest zacofana, albo to wy macie zrytą banie.
Pracuję na drogach trójmiasta i okolic. I to co opisujesz powyżej, to raczej nie ma się czym chwalić bo wielu takich pewnych siebie jest na cmentarzach, a i wielu zdarzyło mi się wyciągać z wraków samochodów (po motocyklistów nawet nie wysiadam bo i tak na 100% nie ma co zbierać). Wiecznie mam ujebane od krwi koszulki - taaaaak, od tych co jeżdzą "szybko i bezpiecznie" Co do trójmiejskiej policji to faktycznie w chuju mają za byle gówna łapać i dobrze, niech tak zostanie.. A uwierzcie mi lub nie, 80 w mieście to minimum.
i nie rzadko jest 1 z przodu. trzeba być pizdą po prostu