Jednej rzeczy nie rozumiem. Cokolwiek pojawi się związanego z konkretnym typem muzyki jest hejtowane. Techno - złe, dubstep - złe, rap/hip-hop - złe, pop - złe, metal - złe. Czego więc ci wszyscy hejterzy słuchają? Discopolo?
Tyle prostackich komentarzy pod jednym filmikiem. Niesamowite. Mam nadzieję że w przyszłości takie osoby będą namierzane [mam namyśli oczywiście wszystkich hejterów muzycznych jak i od używek czy innych
pierdół (nawiązując do innych filmików) ] Po namierzeniu dane osoby będą utylizowane jak śmieci, w celu wyzbycia się chujowych genów i zapobiegania by przyszłe pokolenia ich nie odziedziczyły. Coś czuje że jakiś czas po takiej praktyce, świat byłby lepszy
A gdyby sąsiad z góry remont robił to by taki słuchacz dupstepu przeklinał w/w sąsiada i jego przodków 30 pokoleń wstecz.
Przepraszam kurwa bardzo że wyrażam swoją opinię na temat twojego ulubionego gatunku muzyczno-remontowego. Przecież tylko genetyczne niedojeby, psychopaci, pedofile i skurwysyny mordujący własne matki piszą że coś im się nie podoba bo jest chujowe, gdyż brzmi jak remont u 30 sąsiadów na raz.
BTW Czy tylko mnie po pierwszej minucie zaczął łeb napierdalać?
Czyżbyś nie odróżniał obrażania czyjegoś gustu, z wyrażaniem opinii?