Obyś ty kurwa był taki odważny!! Pizdeczko! Je jestem ciekaw czy sam byś poszedł na front? Jestem pewien że obsrałbyś się ze strachu! Nie każdy jest wojownikiem gamoniu! No ale ty sobie siedzisz na necie, podniecasz się SADISTIC, bo ADRENALINA rośnie jak się patrzy na czyjąś krzywdę!!!? Baranie!! Chuj ci w dupę pedale!
Jebane patusy. "Nigdy nie zapomnij krzywd jakie zostały wyrządzone twojej ojczyźnie, ale nigdy też nie karaj dzieci za błędy ich ojców" Jak Ci stary matkę bił to teraz tobie należy się wpierdol za niego? To że jebana tfu bandera zrobiła dużo złego to nie znaczy że młody Ukrainiec to banderowiec. Znam takich co ze łzami w oczach mnie przepraszali za banderę; w tym 50 letnia kobieta. Wojna to zło , a oni teraz spłacają dług jaki u nas mają. Oby czerwona swołocz do nas nie dotarła.
Chłop ktory jest takim debilem ze sklada zdanie dwie sekundy uznał ze on będzie mówił kto ma prawo bawić się na boisku.
Jak gardzę takimi skurwialymi patusami.
Jeśli się nie mylę to ukrainiec paradował w koszulce czy tam bluzie z symbolem upa.... Za takie coś niech się cieszy że tylko tak się skończyło i nie musiał zbierać zębów z chodnika
Złoto, te wasze komentarze.
Jebać ukropów tak samo jak tą jebaną patologie.
Piwko za wyjaśnienie ukrą gdzie ich miejsce. Bo się w dupach już przewraca.
to wyjasnil 2 chlopaczkow po 60kg co chcieli se pilke pokopac xd
Wyborcy obecnego rządu
Ciekawe czy mieli by jaja bronić Polski przed ruskimi jak to robią Ukraincy...
chuj wie czy nie byli juz przed wojna, i tez watpie w to zeby polacy wracali jak by nas ktos atakowal, kazdy ma swoje opinie i mysle ze ukraincy i tak robia dobra robote wojna miala trwac pare dni a ludzie co dzien poswiecaja zycie za ukraine
Polonia i Polacy za granicą plasują się na szóstym miejscu w świecie pod względem liczebności w stosunku do ludności kraju ojczystego. Według danych szacunkowych Stowarzyszenia Wspólnota Polska poza terytorium Polski mieszka do 21 milionów Polaków i osób pochodzenia polskiego.
jak by ktos tak powiedzal polaka w uk to juz by pisali na facebook jak zalozyc sprawe o rasizm i ile odszkodowania mozna xd
Piwko za wyjaśnienie ukrą gdzie ich miejsce. Bo się w dupach już przewraca.
Tak, ja też jestem supermenem, każdy może tutaj napisać co chce, ty masz własną rodzinę? HAHAH Naprawdę nie obchodzi mnie twoje fantazja, co byś zrobił gdyby. Zrozum że to co piszesz to jest jedynie twoje oczekiwanie wobec samego siebie, że TY BYŚ poszedł walczyć na front. Ja jestem pewien że tak naprawdę jesteś wystraszonym chłopcem, który by spierdalał na zachód z pieluchą pełną gówna, wątpię że masz własną rodzinę, no chyba że jesteś patolem, walisz piwsko i sobie coś wyobrażasz, taki kozak z promilami. BARANIE. Ruska byś zobaczył z kałachem i byś jak ten struś pędziwiatr do Niemców uciekał.