Ciekawe. Nie potrafisz podać przykładów na coś więc twoim jednym argumentem jest że coś takiego MUSI być bo ty tak uważasz...
Nie wiem jak twoi koledzy ale ja tego nie łykam...
A ja wam powiem tak.
Doczekacie się w życiu takiego momentu że coś z zdrowiem nie pójdzie po waszej myśli.
I nie wiem jak bardzo niewierzący byście byli, będziecie piszczeć i skomleć :
Bożę proszę pomóż! Bożę proszę pomóż!
Jestem dość poważnie chory i nie skomle do boga, dalej uważam że nie istnieje, a przejawem ludzkiej głupoty jest wiara w coś co nie istnieje, i dawać sobie kierować przez tych niby duchownych
A mianowicie, dla mnie osobiście ludzie którzy ośmieszają religię katolicką są zwyczajnymi głupcami, bo w tych dziejowych czasach Polska jako jeden z ostatnich bastionów chrześcijaństwa w Europie pozwala przeciwstawić się ekspansyjnej sile Islamu.
Mają prawo również decydować o losach państwa poprzez prawo do głosowania. Jak człowiek wierzący w gadające węże, wskrzeszanie może być uznany za poczytalnego?
Pierwsze zdanie to nie prawda, raczej nie ma IQ niższego niż ameba żeby być mniej rozgarniętym niż katol.
2. Jesteś przeciw małżeństwom homoseksualnym? Ja też, ale jestem wierzący. Widziałem rzecz która mnie przekonała. Niedawno, bo w czerwcu. Chłopak chuderlawy podniósł 4osoby na nim klęczące bez problemu.
O kurwa, jestem ateistą i mogę jeździć po chrześcijanach i ich śmiesznym Bogu... Jeżeli takie jest twoje rozumowanie, to moja dyskusja z Tobą jest na poziomie przedszkolaków "mój tata jest lepszy". Idź dalej walić kurwami na wszystko co jest zbyt trudne na twój móżdżek.
2. Jesteś przeciw małżeństwom homoseksualnym? Ja też, ale jestem wierzący. Widziałem rzecz która mnie przekonała. Niedawno, bo w czerwcu. Chłopak chuderlawy podniósł 4osoby na nim klęczące bez problemu.
Więc ogarnij swój zamknięty umysł, albo nie wypowiadaj się na pewne tematy gdzie nie wiesz wszystkiego.
@Bongman... ty też masz prawo wyborcze, i też tego co niektórzy żałujemy.
? Jeżeli tak, to dam ci 1.000.000 $ (i nie cytuj tego, tylko wcześniej, pauko)Objawił mi się Bóg i wszyscy spłoniecie w ogniach piekielnych jak nie nawrócicie się ze swoich grzechów