- bzdura, tylko dzięki chrześcijaństwu jeszcze jakoś funkcjonujemy.Do Polski islam nie musi się wedrzeć żeby ją zniszczyć, wdarło się tu chrześcijaństwo i już ja dawno zniszczyło.
„Przybyliście, bo macie wiarę w Jezusa, i nie będziecie zawiedzeni, nie powrócicie do domu tacy sami, jak tu przybyliście; Jezus czyni coś dla ciebie i dla mnie, wyjedziemy stąd jako osoby odnowione” - mówił.
Podkreślał, że opisane w Nowym Testamencie uzdrowienia były dziełem wiary, a nie apostołów, i przestrzegał, „by nie patrzeć na człowieka, lecz Boga”. „Jeżeli zostaniesz teraz uzdrowiony, to nie ze względu na moją moc, ale na twoją wiarę” – powiedział.
Nie żebym był katolikiem, ale w gwoli ścisłości - cytat samego 'uzdrowiciela":
Ale co mnie to ku*wa obchodzi?!
Tak samo nie rozumiem, dlaczego Ciebie to tak oburzyło?
Chcieli sobie zorganizować imprezę? To zorganizowali, a jeśli hajs się zgadza to niech sobie tam nawet i czarne msze odprawiają... A dlaczego tak mówią o tym w mediach? Ano właśnie bo wiedzą , że niektórzy będą mieli taki ból dupy i będą o tym dyskutować poprawiając im przy okazji oglądalność...
czemu w Polsce 32 miliony katoli nie siedzi w psychiatrykach tylko chodzi wolno po ulicach?
Bo nawet ci katolicy którym wycięto połowę mózgu nadal są bardziej rozgarnięci od ciebie...?
Poza tym. Po chuj się odzywasz skoro sam mieszkasz ponoć w Gejlandii zwanej Holandią i udajesz araba bo się polskości wstydzisz?
rozumiem że dla ciebie to zupełnie normalne żeby podziwiać jakiegoś czarnucha, który twierdzi że wskrzesza ludzi...
Chodzi mi o to że w tym państwie nigdy nie będzie dobrze bo mamy w kraju dużą większość ludzi którzy nie myślą. O to walczył Twój dziadek żeby Polska była pośmiewiskiem? Ludzie którzy w to wierzą nie powinni mieć praw obywatelskich.
Co prawda nie znam gościa i pierwszy raz o nim słyszę mimo, że jestem wierzący(dla mnie wiara ma nieco inny wymiar niż oglądanie jakiegoś kolesia z afryki czy w ogóle gloryfikacja pojedynczych ludzi) ale czy nie było już podobnej sytuacji na narodowym? Czyż na "ojro 2012" nie zebrało się tam parędziesiąt tysięcy ludzi, żeby podziwiać jedenastu debili, którzy twierdzą, że potrafią grać w piłkę...?