Rolnicy są jak Zełeński czy jak mu tam. Jak unia daje to DEJ DEJ DEJ DAJ DAJ DAJ, ale jak chce coś w zamian to JAK TO TAK KURWA PRZECIEŻ MI SIĘ NALEŻY UNIA ZŁA JAK ONA CZEGOŚ MOŻE ŻĄDAĆ. Był węgiel po 3 tysiące to rolnicy zboże techniczne sprzedawali za 1500zł+ i taniej nie chcieli sprzedać gdzie wcześniej za 400-600zł sprzedawali. A teraz hur dur, jebani hipokryci. Jeśli się im nie opłaca zboża uprawiać to przecież można się przerzucić na tytoń, konopie albo warzywa, NO ALE NIE LEPIEJ KURWA NARZEKAĆ, szkoda że jak dotacje i pożyczki w milionach dostawali to wszystko było git. Jebańce co mają 5-10 hektarów i od lat są w stagnacji i zysków nie inwestowali tylko rozpierdalali :]
idz pierdol te wypociny na kremlu
Lepiej od pensji zacznij już odkładać dodatkowy procent na poczet kolejnych podatków, bo wukrainu ma niebawem partycypować w polskim budżecie. Tj. otrzymywać z budżetu Polski stałą część PKB.
Na zbrojenia kasy nie ma. Na elwktrownię nie ma. CPK nie ma. Za to zawsze znajdzie się kasa na pomoc ruskom z południa.
Rolnicy są jak Zełeński czy jak mu tam. Jak unia daje to DEJ DEJ DEJ DAJ DAJ DAJ, ale jak chce coś w zamian to JAK TO TAK KURWA PRZECIEŻ MI SIĘ NALEŻY UNIA ZŁA JAK ONA CZEGOŚ MOŻE ŻĄDAĆ. Był węgiel po 3 tysiące to rolnicy zboże techniczne sprzedawali za 1500zł+ i taniej nie chcieli sprzedać gdzie wcześniej za 400-600zł sprzedawali. A teraz hur dur, jebani hipokryci. Jeśli się im nie opłaca zboża uprawiać to przecież można się przerzucić na tytoń, konopie albo warzywa, NO ALE NIE LEPIEJ KURWA NARZEKAĆ, szkoda że jak dotacje i pożyczki w milionach dostawali to wszystko było git. Jebańce co mają 5-10 hektarów i od lat są w stagnacji i zysków nie inwestowali tylko rozpierdalali :]
Ten ochroniarz jaki zestresowany haha. Jako znawca tematu mam wrażenie że Pan ochroniarz pomieszał kolejność czynności i użył bezpodstawnie środków przymusu bezpośredniego nieadekwatnie do zaistniałej sytuacji. Powinien się przedstawić lub chociaż wydać polecenie danego zachowania zanim dotknął rolnika. Nieprawidłowe wykonanie czynności plus nieadekwatne do sytuacji zastosowanie środka przymusu w postaci gazu oraz panika i chaotyczne działanie jakby terroryste zatrzymywał.
Powinna być rozmowa dyscyplinarna z przełożonym, adnotacja w papierach i skierowanie na kurs doszkalający.