W Anglii ile kobiet po 60tce ma amstaffa czy pitbulla i nie narzekają. Znam rodziny które od wielu lat mają te psy i nic. Ciekawe gdzie tu przedłużenie fiuta jak niektórzy twierdzą Sadol jak zwykle pełen osób które chuja wiedzą i pierdolą. Spierdalać układać cegły
Dlatego między innymi jestem zwolennikiem noszenia broni, chcę móc się bronić jak mnie albo kogoś innego takie bydle zaatakuje.
Brawo <<Sam nigdy nie miałeś psa i piszesz takie pierdoły>>
nie ma czegoś takiego jak psy agresywne. Wiele gras uznanych za powiedzmy niebezpieczne poprzez nagonkę mediów są psami sportowymi a w szczególności pitbulle, muszą się wyszaleć biegać nawet poszarpać. A najgorsze jest to ze jak kupi sobie taki baran jeden z drugim pitbulla do miasta gdzie pies będzie trzymany cały czas w zamknięciu to mu się nie dziwie że zwariował. Jak było chyba w zeszłym roku co w pizzerii babka w kantorku trzymała cały dzień a jak kiedyś uciekły to pogryzły jakąś osobę
Do każdej rasy potrzeba zrozumienia i wiedzy a w tedy żaden pies nie będzie groźny
'ciach' w czterech czy ilu zasadzili się na dwa małe nie robiące nikomu krzywdy psy - i wielkie kozaki.