Bo to cywilizowana Polska, a nie zapijaczona dzicz i kraj 4 świata. Abramsy, Himarsy i F16 skutecznie na dziesiątki lat wybiją wam z głowy hitlerowsko stalinowskie metody.
W Norymberdze już grzeje się dla was miejsce.
Stary, nie wiem czy zauważyłeś, ale ludzie już zaczynają kojarzyć, że pod hasełkami o antyfaszyzmie kitracie organizacje faszystowskie typu Antifa i że generalnie wszystko co wychodzi z Waszych jadaczek trzeba odczytywać dokładnie odwrotnie
Nie do końca zrozumiałem ten nacjonalistyczny bełkot, popraw mnie jeśli się mylę: Antifa przejmuje władzę nad całym demokratycznym światem i dlatego rosja robi dobrze mordując setki tysięcy, a potem będzie dobrze, jeśli wymorduje kolejne miliony w całej Europie? Czy mamy się poddać, niech podbiją cały świat, będzie wspaniały ruski mir!
Przyznaj się, jako skrajnie ekstremistyczny prawak boisz się zarazić gejostwem (jak covidem) gdy takiemu przez przypadek podasz rękę na ulicy? a może masz jakieś ukryte pragnienia i wypierasz to ze świadomości?
Zawsze mnie ciekawiło, co siedzi w głowach faszystów zwalczających LGBT, a potem byli przyłapywani na uciekaniu z burdelu dla gejów