Mnie wkurwia to, że nie da się zignorować grubasa, ale jeszcze bardziej mnie wkurwił dzisiaj ten jebany hipster z wieśniacką brodą który w swoim promowanym na głównej filmiku (Dlaczego? Po co? Za jakie pieniądze, Administracjo?!?) starał się przez trzy minuty przekonać mnie, że nie jest jebanym hipsterem z wieśniacką brodą tylko kimś oryginalnym i wyjątkowym (jak reszta tych pierdolonych, spedalonych chujków z bogatych rodzin w koszulach w kratkę, okularach kujonkach i z wieśniackimi brodami) i że ktoś, kto widzi w nim kolejnego jebanego hipstera z wieśniacką brodą odbitego od matrycy jest pojebany i upośledzony, a potem kazał mi wypierdalać z internetów jeżeli mi się nie podoba. Chuj z tym, że głupio gada, chuj z tym że nie dało się zignorowac, najgorsze było to że komentarze były WYLĄCZONE (co to kurwa jest? Cenzura prewencyjna jak za komuny?) i nie mogłem mu napisać że jest jebanym hipseterem z wieśniacką brodą i żeby wypierdalał
@dth - kariera grubaska trwa już kilka lat, niestety
Na początku miał naprawdę świetne pomysły na filmy a komentarze swietnie łączyły montypythonowski humor, ciętą ironię w stylu Clarksona z typowo amerykańsko-tarantinowskim nagromadzeniem bluzgów i inwektyw. Potem pomysly się skończyły, grubas spasł się jak świnia na naszych pieniążkach za klliknięcia i teraz nas będzie męczył przez x lat swoimi popłuczynami po "Piątku"