ecnart napisał/a:
jakiś wsiór widać że zbyt kurwa dobry dzień miał to musiał poszukać kurwa kłótni japierdole wracać się po to żeby powiedzieć "ja miałem pierwszeństwo" no co za pizda
To pomyśl teraz inaczej
Jedziesz z dzieckiem i żoną na wakacje-wyjeżdżasz na lotnisko, za 30 minut masz samolot. No i nagle znikąd pojawia się taki dziad-nie zdążyłeś wyhamować- zabijasz go na miejscu, rozbijając przy okazji samochód i kilka innych, próbując uniknąć zderzenia. I chuj, przez dziada do końca życia twoja żona, dziecko i być może ty macie przed oczami widok zakrwawionego, konającego dziada, uj z wakacji, czekacie na policje, auto rozwalone. Przepadła wycieczka za 6 koła, bo spóźniłeś się na samolot. Później ciągają cię po sadach, po komendach na zeznania.
Ja uważam, że prawidłowo jest upomnieć, a im drastyczniej i wulgarniej, tym bardziej do dziada powinno dotrzeć
Konfedernacja napisał/a:
Żeby pokazać dwóch debili.
W tym jednego, który zawraca wjeżdżając tyłem na skrzyżowanie.
Pokaż mi jakikolwiek przepis prawny zakazujący cofania na skrzyżowaniu
MrFalken napisał/a:
Ale jak popie*dolonym trzeba być, żeby z tego powodu stwarzać zagrożenie w ruchu zawracaniem z piskiem na środku skrzyżowania, gonienie dziadka i robienie wykładów... W zachowaniu tego debila (w samochodzie) nic złego nie dostrzegłeś?
A skąd wiesz, że stworzył zagrożenie, że KTOKOLWIEK za nim jechał?