Tak jak po jednej stronie zdarzy się ktoś z sierpem i młotem, tak i po drugiej będzie ktoś ze swastyką, ktoś hailujący itd. Precz z komunizmem (choć w Polsce go nie było) i precz z nazizmem, który też nasz kraj rozjebał (jak nie bardziej). Prawda jest też taka, że gdyby nie Rosja to byśmy byli sługusami Niemców, a Ruscy nas wyzwolili. Wiadomo, że coś z tego chcieli. Przesadzili bardzo, dlatego ten ustrój upadł, ale jak mam wybierać to wole lewą stronę niż nazioli, siejących agresję dookoła...
Tak dodam zasłyszane wczoraj z osiedla:
- Ten skurwiel Tusk okrada i niszczy nasz kraj. Sami oszuści, kurwy i złodzieje...
- Dobrze, że Gała zrobił tą dziesionę bo by na piwo nie było...
Rozmowa dwóch dresów pijących piwo na ławce przy Orliku.
Lewa strona nie równa się komunizmowi (do ograniczonych debili co mnie zaraz od komuchów będą wyzywać)
Tak jak po jednej stronie zdarzy się ktoś z sierpem i młotem, tak i po drugiej będzie ktoś ze swastyką, ktoś hailujący itd. Precz z komunizmem (choć w Polsce go nie było) i precz z nazizmem, który też nasz kraj rozjebał (jak nie bardziej). Prawda jest też taka, że gdyby nie Rosja to byśmy byli sługusami Niemców, a Ruscy nas wyzwolili. Wiadomo, że coś z tego chcieli. Przesadzili bardzo, dlatego ten ustrój upadł, ale jak mam wybierać to wole lewą stronę niż nazioli, siejących agresję dookoła...
Tak dodam zasłyszane wczoraj z osiedla:
- Ten skurwiel Tusk okrada i niszczy nasz kraj. Sami oszuści, kurwy i złodzieje...
- Dobrze, że Gała zrobił tą dziesionę bo by na piwo nie było...
Rozmowa dwóch dresów pijących piwo na ławce przy Orliku.
Lewa strona nie równa się komunizmowi (do ograniczonych debili co mnie zaraz od komuchów będą wyzywać)
Też mnie to zawsze zastanawia, jakiej to kultury polskiej bronią nasi narodowcy? Co oni znają z naszego narodowego dziedzictwa? Co przeciwstawią znienawidzonemu multi-kulti?
Przeczą wszystkiemu, co głosili Mickiewicz, Krasiński, Słowacki, Norwid. Międlą tylko "Rotę", a nie wiedzą, że napisała ją kobieta żyjąca w jawnym związku lesbijskim, powszechnie akceptowanym przez polskie społeczeństwo. Polska w czasie swej największej potęgi w XVI i na początku XVII wieku była właśnei multi-Kulti, Reczpospolitą Obojga Narodów, a tak naprawdę wielu narodów.
Jedyne czym się potrafią nasi narodowcy jarać to husaria, a i tak wydaje im się, że to coś takiego jak dzisiaj jazda motocyklem i napierdalanie się pod klatką, taki dwubój. Ale im najebaliśmy, nas było trzech ich siedmu!