Mówcie co chcecie, ale mnie zajebiście uspokaja, biorąc pod uwagę kondycję naszego państwa z regipsu, ta radykalna zmiana zainteresowań na zachodnim brzegu Odry
co by nie mówić o ówczesnych niemcach, przepraszam faszystach to kurwa mundury mieli piękne...
Wydaje mi się, że za Republiki Weimarskiej skłonności do podobnych zainteresowań też występowały. Może nie w tak drastycznej postaci. Tylko że Szkopy wydają się mieć tendencje do popadania ze skrajności w skrajność: przed 1933 "Willkommen, bienvenue, welcome", potem zwrot o 180 stopni i już "Heili, heilo, heila". Potem znowu zwrot i od tamtej pory "Wacht auf, Verdammte dieser Erde".
Dzisiejszy ich lewacki świr jest na tle hitleryzmu i II wojny oraz panującej wtedy ideologii "rasy panów". Wtedy Żydów, Murzynów i pederastów itp. tępili do gołej ziemi, w efekcie teraz noszą ich na rękach. Tylko patrzeć, jak znowu zrobią zwrot, i z równą zajadłością zagonią do obozów wszystkich homo, islamo, judeo i kto tam jeszcze podleci pod rękę, puszczą ich z dymem, a potem ruszą nowym ładem cywilizować Europę po raz trzeci. I pewnie zrobią to nagle, tak że nie zdążymy się zdziwić (a co dopiero przygotować do wojny).
Hugo Boss projektował dla SS a tak wogóle to mnie cieszy że niemniaszki się staczają,jeszcze tylko niech gospodarczo zaczną padać i mamy jednego odwiecznego wroga mniej na liście