wbijam napisał/a:
Jedyny burak na tym filmiku to Ty.Dupa zapiekła hahaha.
Co ty gówniarzu pierdolisz. Jakbyś ścierwiarzu nie wiedział, i nie rozumiał co się stało, to burak na WOT zajebał na wprost z lewoskrętu w Zwycięzców, i cały chuj byłby gdyby taki manewr zrobił w momencie gdy nagrywający ledwo co ruszył ze świateł (widziałem tam kilka takich akcji), ale nawet na filmiku widać, że minęli się chyba o centymetry. Kurewski szczęściarz z nagrywającego.
daniel988 napisał/a:
A ty to kim jestes jak nie jeszcze większym burakiem , ma szeryf kamerke w aucie i pilnuje przepisów ale sam potem zapier.... i trabi w terenie zabudowanym , oby cie tez przykładnie ukarali donosicielu
Teraz idiota numer 2. Fakt, sam nie jestem fanem jak skurwiali szeryfowie wrzucają do neta filmiki z ludźmi, którzy, no, dali dupy, albo popełnili jakiś drobny błąd i jak wół pokazane są ich blachy, ale weź się pierdolnij w banię. Kolejny który pewnie dopiero od cycka się odessał, prawa jazdy nie ma i nie zna warszawskich dróg i jest zły bo jutro kartkówka z polskiego.
W takim wypadku ja bym tego cwela z otwocka(specjalnie z małej) podał na policję, bo odjebał manewr który mógłby skończyć się tragedią, gdyby przykurwił nagrywającemu w drzwi i wyjebał go latarnię przy zatoczce. Więc zamknij pizde i wykurwiaj(a dajcie mi warna, sram na to).
bodek1974 napisał/a:
autora jazda prawym nie obowiązuje ?
Nie wiem czy trollujesz czy nie. Ale na wypadek gdyby twoja wypowiedź była szczera to: czyś ty ochujał?
Okej, to na koniec, co chciałem napisać, to największy ból dupy mam, że frajer odjebał taki manewr w Volvo. Aż wstyd kurwa. Sam mam Volviaka i jeżdżąc po Warszawie codziennie od lat, rzadko sie widuje takich zjebów. Ale w tym wypadku to nic dziwnego, bo to Otwock. W stolicy tyle zjebów z WOT jeździ i odpierdalają takie akcje, że przydałby im się zakaz wjazdu do miasta. Do PKS-ów kurwa!!!!