Dobro i zło to pojęcia względne, interpretowane przez zwycięzców. Czy zmienią planetę w więzienie dla resztek gojów, czy użyją rzekomych układów z ufo i obcych technologii do zapoczątkowania ludzkiego imperium kosmicznego, to wydział propagandy powie że to dobre i konieczne.Teraz należy zastanowić się, czy oni naprawdę chcą źle, bo krążą teorie, że trzeba zredukowac populację o 2/3 obecnej. Osobiście nie myślę, że to jets ot taki nagły zły plan, żeby żydom się hajs zgadzał w bankach. Z ich wiedzą, tą która nie jest dla nas dostępna, może oni na przykład naprawdę ratują gatunek ludzki, który jest przeludniony? A nie mogą ludziom powiedzieć, ża zabiją 4 miliardy, bo tak. Wybuchnie panika i się zniszczymy całkowicie. Nie wiem, ale nie wydaje mi się, że ludzie z dostępami do takich sekretów takto sobie grali, bo im już nie potrzeba więcej mocy, hajsu czy czegokolwiek...
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiśćA ja sobie tak ostatnio myślałem, i wymysliłem coś takiego: a więc te elity (iluminaty) istnieją na prawdę, wszystko co się dzieje na tej planecie przez ostatnie kilkaset lat może to jako-tako potwierdzić. Ci ludzie mają dostęp do takich rzeczy, że głowa mała - technologie, hajs, największe sekrety na świecie. Oni wiedzą, czy kosmici tu zaglądają, czy nie, wiedzą prawdę o jezusie i wszystkich innych religiach, bo mają dostęp do danych historycznych, któych nam nie mogą pokazać. To nie są głupi ludzie, jak mirek czy janusz. To są ludzie, którzy całe życie byli przygotowani na wprowadzenie tego swojego nowego porządku świata i tak dalej.
Teraz należy zastanowić się, czy oni naprawdę chcą źle, bo krążą teorie, że trzeba zredukowac populację o 2/3 obecnej. Osobiście nie myślę, że to jets ot taki nagły zły plan, żeby żydom się hajs zgadzał w bankach. Z ich wiedzą, tą która nie jest dla nas dostępna, może oni na przykład naprawdę ratują gatunek ludzki, który jest przeludniony? A nie mogą ludziom powiedzieć, ża zabiją 4 miliardy, bo tak. Wybuchnie panika i się zniszczymy całkowicie. Nie wiem, ale nie wydaje mi się, że ludzie z dostępami do takich sekretów takto sobie grali, bo im już nie potrzeba więcej mocy, hajsu czy czegokolwiek...