Tak dobrego filmiku nie bylo na tym portalu skupiajacym smietanke debili od dawna piekne! Teraz tylko obserwowac idiotow ktorzy obnizaja srednie iq naszego kraju jak sie oburzaja.
Wstawaj! Zesrałeś się
To jest sadiatic a nie kółko wspólnej adoracji rewoskręrnych obciągaczy
Tutaj się wrzuca konkretny rozpierdol na filmach a nie jakąś chujnie z kutasówą z wrzutami z ruskich filmów bo nie miało się czego dodać z krajowego produktu
Sluchaj pipo ty mi nie pisz co to za portal bo jak tu dolaczales to ja konczylem z twoja stara. Skoncz parowo podstawowke bo pieknie sie wpisujesz w ten poziom intelektuany tego portaliku. Filmiku widze ze tez nie zrozumiales bo to nie jest dla takich wrazliwych pizd ktore sobie kotwiczke narysuja na koszulce a testu gimnazjalnego z historii nie sa w stanke zdac.
Sluchaj pipo ty mi nie pisz co to za portal bo jak tu dolaczales to ja konczylem z twoja stara. Skoncz parowo podstawowke bo pieknie sie wpisujesz w ten poziom intelektuany tego portaliku. Filmiku widze ze tez nie zrozumiales bo to nie jest dla takich wrazliwych pizd ktore sobie kotwiczke narysuja na koszulce a testu gimnazjalnego z historii nie sa w stanke zdac.